Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Levelezős mellett “teljes...

Levelezős mellett “teljes életet élni”?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire nehéz levelezős suli mellett úgy mond teljes életet élni? (munka, háztartás, stb..) Első éves lennék, viszont nyílván nem fordíthatok hátat a számláknak, és a háztartásnak, így a munkának sem (Vendéglátás). Milyen így?

Előre is köszi! :)

2021. dec. 18. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kemény, de túl lehet élni. Nyilván attól is függ, melyik suli, milyen szak... szerintem érdeklődj konkrétan olyannál, aki azt végezte/végzi, amit te szeretnél.
2021. dec. 18. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Én egy éves gyerek mellett, 8 órás munka mellett végeztem levelezöm müszaki egyetemet, gyakorlatilag segítség nélkül. Nehéz, de megoldható.
2021. dec. 18. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok mérnökin, az összes szabadidőm elmegy rá ha nem akarok bukni.. Nagyot hitvány az oktatás, sok tárgy csak le van darálva aztán tanuld meg ahogy akarod. Lehet máshol könnyebb, nálunk ez van. Az induló létszám már feleződött, pedig még csak az első félév telt el, és még a nehezebb vizsgák hátra vannak. Páran még félév után is kiíratkoznak egész biztosan. Lehet teljesíteni de hogy élete nincs az embernek mellette(mérnökin) az biztos
2021. dec. 18. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
98%
Főállás, 2 gyerek mellett tanulok infón. Irgalmatlan nehéz. Megéri, nyilván, de nőként még inkább terhelt, főleg ezek az őszi félévek, amikor jönnek az ünnepek és a vizsgák is.
2021. dec. 18. 21:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát minden elismerésem nektek..

Gondoltam, hogy nem egy sétagalopp, hiszen nappalin akik folyamat bent vannak, még ők is szenvednek vele, nem hogy az aki levelezőn van..

2021. dec. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!