Lebetegedtem ezért valószínű nem tudok elmenni az egyik vizsgámra egyetemen,ez baj?
Figyelt kérdés
Lebetegedtem ,teljesen rosszul vagyok most jelenleg készülni se tudok és valószínűleg így nem tudok elmenni a hétfő reggeli vizsgámra,azt gondoltam holnapig várok ,mert akkor még le tudom adni a vizsgámat,attól függően,hogy jobban leszek-e.Viszont ,ha nem akkor írnék a Tanárnak holnap ,hogy ez a helyzet és majd a következő vizsgára jelentkezem fel.Csak kicsit aggódom,hogy ebből ne legyen probléma.Igazából ez lenne az első alkalom utána még marad kettő ebben a vizsgaidőszakban.2021. dec. 16. 13:12
1/2 anonim 

válasza:

Nem kell emiatt a tanárnak írnod, csak leadod és felveszed a másik alkalmat. A tanárt nem fogja érdekelni hogy te mikor mész vizsgázni.
2/2 anonim 

válasza:

Ahogy az első írja. A tanár nem foglalkozik ilyen dolgokkal. Leadod és későbbre felveszed a tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!