Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meg lehet tanulni 18 tételt...

Meg lehet tanulni 18 tételt egy nap alatt?

Figyelt kérdés

Ebből 9 tételt nagyjából tudok, de szeretném a tudást kicsit elmélyíteni.

9 tétel mondhatni teljesen új lesz.

A tételek hossza átlagosan 2-3 oldal. Van olyan, ami 6 oldal, de van, ami kb. 1 oldalt tesz ki.

55 oldal lehetséges egy nap alatt?

(Egyetemista vagyok)

2021. dec. 16. 01:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

10

50 oldal tételbizonyítást, légyszíves. 50 oldalnyi példát én is meg tudok oldani.

Egyébként furcsa kink azzal rajkodni, hogy milyen adottsága van valakinek. Vannak gyorsolvasók is, de senki sem szarja őket ott, ahol kb átlagos képességű emberek tanulnak. Nekem jó az agyam, tudom magamról, de segíteni nem úgy próbálok máson, hogy verem a fąszom arra, amiért egy percet sem dolgoztam, max a szüleim

2021. dec. 16. 08:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Büntetőjogról van szó egyébként :))
2021. dec. 16. 10:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

10-es: szerintem igencsak meglepödnél, ha tényleg ezekböl kellene bárhol is vizsgázni. (Az analítika meg a matematilaki analízis nem ugyanaz!)

Meg kifejezetten müszaki területen nem elég elolvasni, meg is kell érteni és az sokkal idöigényesebb dolog.

Kérdezö: jogból meg lehet csinálni, az nagyrészt csak memorizálás (csúnyán mondva magolás) Sok sikeret!

2021. dec. 16. 11:24
 14/22 A kérdező kommentje:

13-as! Köszönöm. :))

Igen valóban főleg magolás, de azért próbálom valamilyen szinten megérteni is, mert ha elakadok esetleg, akkor tudjam valahogy folytatni.

Az első kilencet meg is tanultam. Márcsak a második kilenc van hátra. :))

2021. dec. 16. 12:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig a maximális intenzív tanulás/nap 16 óra volt, de úgy hogy csak WCre mentem ki és az is a 16 órán kívül volt.

Nem neteztem, nem hallgattam semmit, nem figyeltem semmire sem csak a tananyagra.

Még érettségi szóbeli előtti nap volt, ahol így megtanultam az összes középszintű tételt.

Később egyetemen sem csináltam soha sem ilyen durva maratont, a mai napig nem értem hogy sikerült, de ha én képes voltam rá akkor valószínűleg sokan sokkal jobbra is képesek.

Szóval bármi lehet.

2021. dec. 16. 14:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja és összesen csak pár pontot veszítettem a szóbelin :D

Persze ez inkább annak volt köszönhető, hogy friss és begyakorolt volt az információ, de hosszú távon nem maradt meg. Ha egy nappal később szóbeliztem volna biztos nem sikerül ilyen jól.

2021. dec. 16. 14:23
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá kérdező! Én is jogász szakon vagyok, első félév, holnap eájt vizsga. Sok sikert neked!
2021. dec. 16. 19:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, írd meg majd az eredményt

Illetve szabad tudni, hogy ez melyik egyetem?

2021. dec. 18. 00:00
 19/22 anonim ***** válasza:

én kizártnak tartom magamból kiindulva :D de attól még sok sikert kívánok hozzá :)

tudom kicsit boomer kérdés de miért vártál vele ennyit?

2021. dec. 18. 13:42
 20/22 A kérdező kommentje:

19.

Mert kellett még készülni polgári jogra (50 oldal), európai közjogra (510 oldal), közigazgatási jogra (kb. 200 oldal), illetve két beadandó. Nem volt időm.

2021. dec. 18. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!