Meg lehet tanulni 18 tételt egy nap alatt?
Ebből 9 tételt nagyjából tudok, de szeretném a tudást kicsit elmélyíteni.
9 tétel mondhatni teljesen új lesz.
A tételek hossza átlagosan 2-3 oldal. Van olyan, ami 6 oldal, de van, ami kb. 1 oldalt tesz ki.
55 oldal lehetséges egy nap alatt?
(Egyetemista vagyok)
Próbáld ki? Honnan tudjuk?
Nem ismerjük a képességed.
Nem tudjuk, mennyire olvasmányosak a tételek.
Azt sem tudjuk, hogy mennyire új az anyag neked.
Ha algoritmuselméletből vagy analízisből kellene megtanulnom ennyit, szerintem egy hét sem lenne elég.
Gazdasági, társadalomtudományi tárgyakból egy nap alatt ment 60-80 oldal úgy, hogy nem volt előtte sem teljesen ismeretlen a téma
Nem tudtam aludni szóval most egy óra leforgása alatt megtanultam 4-et…szóval szerintem lehet hozható. :))
1-es! Köszi a választ!
Két egyetemista beszélget:
- Szerinted meg lehet tanulni kínaiul egy nap alatt?
- Miért, holnap ZH???
Az analízisre gondolsz? Oké. Ma van egy vizsgám, nem érek rá, de holnap megtanulom. Jövő héten elmondom hogy sikerült a vizsga (korábbit nem tudok felvenni már). A másik kettőnél hiányoznak az alapjaim/nem teljesítem az előfeltételeket, így több nap lenne. (Nem is lennék vizsgára bocsátható)
Sajnos a tudásomat feléd nem tudom hogyan tudnám igazolni, szóval minden okod megvan arra, hogy ne higyj majd nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!