Holnap vizsgázom felnőtt képzésen, puskát is csináltam. Mit tesznek, ha észreveszik a vizsgabiztosok?
Figyelt kérdés
Olyan is írhatna, aki lebukott már így.2021. dec. 12. 21:26
11/25 A kérdező kommentje:
Volt központi gyakorlat igen, amiket ott tanultunk már nagyon elavult rendszerek, lágy, kemény forrasztás ppr sütést, a tananyagban pedig a mostani tendszerek vannak benne, amiket azért nemnagyon tudok pl: a hőszivattyús megoldásokat napkollektorokat ilyeneket..
2021. dec. 12. 21:53
12/25 anonim válasza:
Én pl szakmai vizsgán szóbelinél ott ültem közvetlen a vizsgabiztosok előtt, esélyem sem lett volna puskázni, szerencsére nem is volt rá szükségem. Lehetett vázlatot kidolgozni, de azt észre veszik, ha mindent onnan olvasol. Te tudod, de én biztos nem bíznám puskára a vizsga sikerességét.
13/25 A kérdező kommentje:
Azért ha átolvasom párszor mielött kimegyek akkor csak elég. Meg elolvastam párszor a tételeket, csak nem minden jutna eszembe.
2021. dec. 12. 22:01
14/25 anonim válasza:
És ezekből lesz szakember😅 reméljük nem...
15/25 anonim válasza:
Alapvetőleg a gyakorlat sokkal fontosabb mint az elmélet, szóval simán lehet belőle jó szakember, de azért elég necces vizsgára puskával menni. Suliban egy egy dolgozatnál még belefér, de vizsgára az szerintem buta ötlet.
16/25 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele és elszokorít, hogy ennyire elavult az oktatás ezrn a téren.
2021. dec. 12. 22:23
17/25 A kérdező kommentje:
Végül nem puskáztam, 4es lett a vizsgám. 🤣
2021. dec. 13. 15:30
18/25 anonim válasza:
Büszke vagyok rád fiam, de még a végső megmérettetés odébb van
19/25 anonim válasza:
Na látod, nem vészes, sok múlik mondjuk a vizsgabiztosokon is, de puskázni nem hiszem, hogy szükséges, ha nem vagy full hülye.
20/25 A kérdező kommentje:
Sajnos sok solt az anyag és ráparáztam felkészülni se tudtam annyira amennyire szerettem volna, de jó tételt is húztam. Köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 14. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!