Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Estire mennék, de diszkalkuliá...

Estire mennék, de diszkalkuliám van?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy gyerekeket a nevelési tanácsadó diagnosztizál, de felnőttként hová mehetek, ha mentességet szeretnék matematika tantárgy értékelése alól? És mennyit kell fizetni? Hiába guglizok rá, mindenhol nagyon eltérő árakat látok, van ahol tizenpár, de olyan is, ahol 45 ezreket. Hova érdemes menni? ( Pesten belül. 7. kerületi vagyok, ha ez is számít)

2021. szept. 1. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a suliban.

Régen az ELTE csinált ilyen vizsgálatot, ha jól emlékszem, amit hivatalosan elfogadtak. Drága volt akkor is, de ha tényleg diskalkuliád van, megéri, ne ezen ússzon el az érettségi. (12. osztály elvégzése után már nem kaphatsz felmentést. Szóval hiába rugdosnak át 2-esekkel, ha az érettségi nem fog menni:( )

2021. szept. 1. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én itt kérdezném meg. Diszlexia esetén ők vizsgálnak nagykorúakat is. Azt nem tudom, hogy diszkalkuliával foglalkoznak-e, de esetleg el tudnak irányítani egy hasonló szervezethez, aki igen:

[link]

2021. szept. 2. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!