Fakultáción kapunk osztályzatokat?
Figyelt kérdés
Két elég nehéz tantárgyat választottam, mert fontos lenne a pályámhoz, de nem vagyok benne biztos, hogy maximálisan tudok majd teljesíteni, ha osztályozzák. Remélem nem néztek hülyének, de tényleg nem tudom.2010. szept. 6. 14:59
1/4 anonim válasza:
attól függ melyik suliba jársz. Nálunk az alapórán ha kétesre álltál akkor megnézték a faktos jegyeidet és az döntött.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy feleltetnek vagy íratnak-e dolgozotot? De ezek szerint igen... :S
2010. szept. 6. 16:34
3/4 anonim válasza:
persze!
Ugyanolyan tanítási óra, mint a többi, csak ez délután van...
Ha pl olyan tárgy, ami nincs 11-12-ben (kémia), akkor az ottani tanár adja a jegyeket, és ez alapján van a félvid is.
Ha más, pl töri, akkor is beírják a jegyeket, de a rendes órák és a faktos jegyek együtt, ugyanúgy számítanak. ELMÉLETBEN
Gyakorlatilag tanára válogatja... pl nálunk 11-ben a fizikafaktosok fakton nem kaptak jegyet, csak órán, idén se bizti h kapnak...
4/4 A kérdező kommentje:
Hú köszi. Nem nyugodtam meg mert a tanárom egy megszállott lesz, de legalább tudom mire számíthatok :D xD
2010. szept. 6. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!