Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha előrehozott érettségit...

Ha előrehozott érettségit teszek ősszel, mikortól nem kell bejárnom órákra? Meg kell várnom az eredményt vagy rögtön, miután letettem az érettségit, nem kell?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Rögtön, miután letetted az érettségit (maximum 3 napon belül, ha az első napokra osztottak be) meg fogod tudni az eredményt. Ez nem tart hetekig.
2010. szept. 6. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha előrehozott, akkor tenned kell egy osztályozó vizsgát. Ha az megvan, akkor szerintem utána már nem kell bejárnod.
2010. szept. 6. 14:58
 3/4 A kérdező kommentje:
És ez mennyire biztos, hogy osztályozó után nem kell bejárnom órára?
2010. szept. 8. 19:57
 4/4 anonim válasza:

Szia

Én is előrehozottat csináltam, és csak érettségi eredmények után nem kell bejárni addig muszáj! Én most tudtam meg a matekomat, és most már hivatalosan nem kell bejárnom.

2010. nov. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!