Ez milyen tanulmányi átlagnak számít?
Figyelt kérdés
(Ált. isk 7.osztály)
Nyelvtan: 4,50
Irodalom: 3,80
Történelem: 5,00
Német: 5,00
Etika: 5,00
Matek: 5,00
Infó: 5,00
Fizika: 1,75
Kémia: 5,00
Biosz: 3,75
Rajz: 4,00
Életvitel: 5,00
Földrajz: 3,67
2021. dec. 11. 18:00
A kérdező szavazást indított:
Szuper
Jobb
Átlagos
Rosszabb
Rossz
29 szavazat
1/4 Data Scientist válasza:
Ha mindenből fölfelé kerekítenek, akkor 4.46 az átlagod, ami szerintem jó eredménynek számít.
A fizika 2-esed kirívóan rossz jegy a többihez képest, nektek ez új tantárgy, lehet, hogy a tanár sem tanít jól. Ebből mindenképpen próbálj meg javítani. Ha jeles vagy matekból és infóból is, akkor mindenképpen esélyed van fizikából is legalább 4-esnek lenni. Ess neki a könyvnek az elejétől kezdve, nézz youtube videókat vagy kérd a szüleid segítségét, és kérj a tanártól javítási lehetőséget.
A többi eredményed szép eredmény.
2/4 anonim válasza:
Jó de a fizikán javítani kéne.
^_^
3/4 anonim válasza:
A fizikával mi a gond? Tavaly én tanultam a lányommal itthon 7.-ben a fizikát, és nem olyan nehéz. Nagyon sok jó anyag van fent a youtube-on, szépen elmagyarázzák.
4/4 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, max ne műszaki irányba tanulj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!