Olyan van, hogy megkapom az aláírást, de nem mehetek vizsgázni??
Figyelt kérdés
Elméleti tárgyről van szó, levelező tagozaton.
Egy alkalommal volt óra ebből a tárgyból (1x10 óra), én akkor beteg voltam, ezért nem vehettem részt rajta, ezt az előző napon jeleztem az oktatónak. Most (három héttel később) válaszolt, azt írta, hogy megadja az aláírást, de vizsgázni nem mehetek, fel kell vennem majd a tárgyat vizsgakurzusként.
Ilyet lehet?? Nem volt az előadáson se zh se semmi, beadandó se volt, így mi értelme annak, hogy felvegyem vizsgakurzusként?? Vizsgakurzuson nincs előadás, miért nem mindegy neki, hogy most vizsgázok vagy jövőre, ha már egyszer megadja az aláírást???
2021. dec. 5. 11:44
11/12 anonim válasza:
Szerintem ne akarj vele újjat húzni. Jó lesz az neked, ha megjegyzi a nevedet? Ne kavard a kakit, mert büdös lesz. Majd vizsgázol jövö félévben. Ha nem épül rá semmi, akkor mindegy.
12/12 A kérdező kommentje:
#11 Épül rá, mert alapozó tárgy, épp ez a baj. Amúgy a szaktársaim megelőztek, többen írtak neki, úgyhogy most megszívat mindenkit, úgy döntött, hogy egy 10 oldalas beadandó lesz az aláírás feltétele. Egy olyan tárgyból, amiből nem nagyon van magyar szakirodalom, de angol is alig, szinte nincs mire hivatkozni, csak a diasorra.
2021. dec. 5. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!