Mit lehet akkor kezdeni ha a tanárnö nem igazolja a lányom napját (vagyis két óráról lenne szó, amiröl elkértem)? Én irtam igazolást és nem fogadja el!
Menj be a tanárnőhöz, beszélj vele. ha nem használ akkor az igazgatóval.
Nálunk egy évben 3 napot igazolhatott egy szülő. De ha véletlenül kellett negyedik nap akkor ha tényleg olyan dologról volt szó a tanár elsimította.
Ha valakit elkértek akár 4 óráról is, akkor az semmi. Nem vontak le egy napot. Nem írták be hiányzónak se, vagy nem tudom de nekünk semmi gond nem volt. Anyukám írt egy pár mondatot h engedjenek el, vagy betelefonált.
De ha a tanár szívózik akkor menjetek el a körzeti orvoshoz, hogy legyen szives utólag leigazolni, mert nincs igazolásotok és ez az utolsó esélyetek. Szerintem megteszi. Nekünk is mindig igazolt utólag (ha lógtam :D).
Esetleg visztek neki egy bon-bont is és Boldog Karácsonyt kívántok. persze ezt csak akkor adod oda ha már megírta. :)
Asszem ha összejön az 1 nap igazolatlan, akkor évet kell ismételnie.
De nem úgy tűnik, mintha az ofő nagyon bírná a lányod :S Én a helyedben elvinném máshova, mert ez így nem lesz jó..
Én úgy tudom, hogy három igazolatlan óra tesz ki egy napot. Akkor megy a szülőnek levél, esetleg pénzbírság. De szerintem 15ezernél nem lehet több, mármint úgy értem nem kell egyből hitelt felvenni, tudom ez se kevés de mégse a házat viszik el.
Beszélj az igazgatónővel, vagy menjetek el háziorvoshoz és ha kell könyörögj neki, hogy legyen szíves igazolni mert milyen a tanár... És akkor vágd oda a tanár orra elé az igazolást, hagy egye a fene. Nekünk volt már ilyen és nem tudott semmit sem tenni, mindenki tudta hogy nem volt beteg az illető igazából, de rajta, bizonyítsa csak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!