Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kell ezt helyesen...

Hogyan kell ezt helyesen németül mondani? Sajna az új suliba németet kell tnaulnom pedig angolos vagyok ( többi lenn )

Figyelt kérdés

Tanárnő mondta hogy kérjek valakitől segítséget, és gondoltam ti talán tudtok segíteni.

tehát az a feladat hogy mondd el pár mondtban hogy mi csináltál a nyári szünetben és mindezt múlt időben . azt szeretné kérni hogy légyszíves valaki fordítsa le nekem *.*.

A nyári szünetben Fonyódon voltam Kirándulni a barátőimmel. Mi ott fürödtünk és úsztunk a Balatonban. A rokonoknál aludtunk 4 napig.

ennyi lenne . :)

2010. szept. 5. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ich habe den Ausflug mit meinen Freundinnen in der Sommerferien in Fonyód gemacht. Dort haben wir gebaden und wir haben geschwommen. Wir haben bei den Verwandten bis vier Tage geschlafen.
2010. szept. 5. 16:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm *.*
2010. szept. 5. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!