Egy szakdolgozat védése hogy néz ki? Mit kérdezhetnek? Az elvét, vagy minden kis apróságot? Pl. az irodalom kutatásos részemből mindent biztos nem fogok tudni, ott a technológiákat mutattam be.(Gépész kar) Bővebben lenn.
Szóval elkészült a szakdolgozat. Az irodalomkutatás részem 22 oldal. Itt a technológiákat ismertettem, az alapokat, amik kellenek a szakdolgozatom témájául szolgáló eszköz gyártásához, nagyvonalakban. Pl: Hőkezelésnél ausztenit-bénites átalakulásról sokat, az esztergálási résznél a hűtő-kenő folyadék mennyi %-ban kell egy-egy folyamathoz(pl marás, menet esztergálás...), menet esztergálás négy lehetséges fajtája: - radiális, oldalirányú, váltakozó oldalirányú, eltolt oldalirányú....
Szóval ilyen száraz rizsa az egész 21 oldalas irodalmi részem. A konzulensem megdícsért hogy szép esztétikusan van megcsinálva, jó a vezetés....
Szóval most magoljam be védésre a 21 oldalnyi száraz irodalomkutatásom? Oda is jöhet pontos kérdés, pl leírtam a fogirányvonal kúpkerekeknél 3 féle lehet, körív, ciklois, evolvens.... na ilyen száraz dolgokat kérdezhetnek az irodalomkutatás részből?
Mert nyilván azt a 21 oldalt nem tudom fejből, hanem szakirodalomból ollózgattam össze...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!