Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbízható szakdolgozat író...

Megbízható szakdolgozat író cégek/bérírók?

Figyelt kérdés
Az utolsó előtti félévemben járok. Meg akarom íratni a szakdolgozatomat mással. Sajnos soha nem ment a nagy, terjedelmes, összefüggő szövegek megírása, a konzulensem sem segít valami sokat, már a témavázlatnál elakadtam! Valaki segítene aki tapasztalt ebben, tele van az internet szakdolgozat megírását hírdető magyar oldalakkal de nem tudom mennyire megbízhatók.

2021. nov. 25. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Ugye tudod, hogy ez csalás? Okosabb lenne másképp megoldanod, pl. összedolgozni valakivel.

"Harry, most elválik egymástól a könnyű út, megbaz igaz út." :)

2021. nov. 25. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
*meg az
2021. nov. 25. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:

1#

Tudom, de úgy érzem magamtól nem vagyok rá képes és nem ismerek mást aki ingyen segítene ebben.

2021. nov. 25. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Legyél felnőtt és oldd meg a problémát.

Tudom, hogy nem ez a kérdés, de nem alibizheted el az egész életed. Plusz azt meg is kell védeni, és ha nem foglalkozol a témával hiába olvasod majd el, nem fogsz úgy belelátni. Szóval nem leszel sokkal előrébb.

Hidd el olyanokra adnak kettest (elmondásból) hogy az agyam eldobom.

Keress másik témát, másik konzulenst.

A szövegírast gyakorolni kell. Kezdj el blogolni v valami.

Plusz azert a legtöbb szakon kell beadandókat írni, nem hiszem el, hogy 3-4-5-x év alatt egyszer se kellett. Apránként kezdd.

Én egy hónap alatt írtam meg és 5ös lettt. Igaz jó volt a témaválasztásom és a konzulens. De a témát is ad hoc jeleggel 2 óra alatt raktam össze.

A vázlat közben úgyis alakul. Plusz kb senkit se érdekel.

Az életben lesz egy rakás feladat amit meg kell oldani és nem lesz mindig aki megoldja helyetted.

2021. nov. 26. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg, ahogy tudod. Akkor elmondhatod, hogy meglróbáltad. Ha 2-es, 2-es, de legalább te csináltad. Ha megbuksz, akkor kövi félévben majd finomítasz rajta, addig is dolgozhatsz. Nem hiszem, hogy ekkora csalással a hátpd mögött szívesen élnél életed hátralevő részében.
2021. nov. 26. 23:15
 6/6 MIKLÓS18 ***** válasza:
IQ Facory(,csak ajánlani tudom)
nov. 1. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!