Megbízható szakdolgozat író cégek/bérírók?

Ugye tudod, hogy ez csalás? Okosabb lenne másképp megoldanod, pl. összedolgozni valakivel.
"Harry, most elválik egymástól a könnyű út, megbaz igaz út." :)
1#
Tudom, de úgy érzem magamtól nem vagyok rá képes és nem ismerek mást aki ingyen segítene ebben.

Legyél felnőtt és oldd meg a problémát.
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de nem alibizheted el az egész életed. Plusz azt meg is kell védeni, és ha nem foglalkozol a témával hiába olvasod majd el, nem fogsz úgy belelátni. Szóval nem leszel sokkal előrébb.
Hidd el olyanokra adnak kettest (elmondásból) hogy az agyam eldobom.
Keress másik témát, másik konzulenst.
A szövegírast gyakorolni kell. Kezdj el blogolni v valami.
Plusz azert a legtöbb szakon kell beadandókat írni, nem hiszem el, hogy 3-4-5-x év alatt egyszer se kellett. Apránként kezdd.
Én egy hónap alatt írtam meg és 5ös lettt. Igaz jó volt a témaválasztásom és a konzulens. De a témát is ad hoc jeleggel 2 óra alatt raktam össze.
A vázlat közben úgyis alakul. Plusz kb senkit se érdekel.
Az életben lesz egy rakás feladat amit meg kell oldani és nem lesz mindig aki megoldja helyetted.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!