Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik ha nem sikerült...

Mi történik ha nem sikerült felvennem a tantárgyaimat?

Figyelt kérdés
Holnap kezdődik a suli (PTE-TTK) e vmilyen oknál fogva nem tudtam a mai napig sem felvenni a tantárgyaimat, kettő szabadon választott kivételével. Holnap ugyan bemegyek a TO-ra elintézni ezeket, de gondolom mivel ez önhibámon kívül van, meg h nem veszik fel se a telefont se nem válaszolnak az e-mailjeimre, nem kaphatok semmilyen megrovást.
2010. szept. 5. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem önhibán kívüli a dolog, alaposan utána kell nézni, hogy hogyan is megy a kurzusfelvétel. Mihamarabb járj utána.
2010. szept. 5. 11:09
 2/8 A kérdező kommentje:
holnap utazok pécsre, és beszélek a TOk vezetőivel. de akkor most mi lesz? addig gondolom most nem lesz tanítás nekem. am 17.éig bezárólag lehet mindent felvenni.
2010. szept. 5. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:

nálam is ez van

(SZIE)

De egyik csop.társam se tud felvenni tárgyakat,szóval nem nálunk van a gubanc:S

2010. szept. 5. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok milyen online rendszer van? Nexus, ETR?
2010. szept. 5. 11:15
 5/8 A kérdező kommentje:
nálam ETR van. am basszus, az se biztos, hogy el tudok emnnei a tanévnyitóra (ne részletezzük miért).... abból gáz lehet?
2010. szept. 5. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is PTE-s vagyok és nem kötelező tanévnyitóra menni, engem is beetettek h kell menni aztán semmi extra nem volt.

A tantárgyfelvétel szept. 10-ig van.

Attól h nem vetted fel a tárgyaidat azért bemehetsz órákra, majd péntekig a TO biztos felveszi neked ha bemész és megkéred őket.

Kérdezd meg egy csoptársadat h milyen az órarend és nem fogsz lemaradni semmiről.

Én sem tudok 2 órát felvenni, de attól be lehet menni.

2010. szept. 5. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, nálunk az évnyitónak mondhatni volt szerepe (ott tettünk esküt, és fogadott minket a dékán hallgatókká, de ez csak annyit jelentett, hogy mindenki egyesével kezet fogott vele), de nem mintha nézték volna, hogy ki van ott, vagy ki nincs. 120 embert meg kétlem hogy megtudnak jegyezni így, hogy láthattak minket kétszer. Szerintem baj nem lett volna belőle, de azért a biztonság kedvéért meg kéne próbálnod elmenni...
2010. szept. 5. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:

mit ír ki, amiért nem tudod felvenni őket? bár nekem neptun van, etr-t nem ismerem. de csak bizonyos időszakokban tudsz felvenni tárgyat. van előzetes kurzusjelentkezés és reghéten lehet véglegesíteni. legalábbis legtöbb helyen. nem tudom ezt miért nem lehet egységesíteni az egyetemeken. ennyi eszük nincs...

évnyitóra meg szarj. én már 2 egyetemre is jártam/járok, sose voltam egyiken se, de mindél kiírták, hogy kötelező. semmi para nem lesz belőle, ha kihagyod. inkább igyál egy sört az egészségemre. ;-)

2010. szept. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!