Mi történik ha nem sikerült felvennem a tantárgyaimat?
nálam is ez van
(SZIE)
De egyik csop.társam se tud felvenni tárgyakat,szóval nem nálunk van a gubanc:S
Én is PTE-s vagyok és nem kötelező tanévnyitóra menni, engem is beetettek h kell menni aztán semmi extra nem volt.
A tantárgyfelvétel szept. 10-ig van.
Attól h nem vetted fel a tárgyaidat azért bemehetsz órákra, majd péntekig a TO biztos felveszi neked ha bemész és megkéred őket.
Kérdezd meg egy csoptársadat h milyen az órarend és nem fogsz lemaradni semmiről.
Én sem tudok 2 órát felvenni, de attól be lehet menni.
mit ír ki, amiért nem tudod felvenni őket? bár nekem neptun van, etr-t nem ismerem. de csak bizonyos időszakokban tudsz felvenni tárgyat. van előzetes kurzusjelentkezés és reghéten lehet véglegesíteni. legalábbis legtöbb helyen. nem tudom ezt miért nem lehet egységesíteni az egyetemeken. ennyi eszük nincs...
évnyitóra meg szarj. én már 2 egyetemre is jártam/járok, sose voltam egyiken se, de mindél kiírták, hogy kötelező. semmi para nem lesz belőle, ha kihagyod. inkább igyál egy sört az egészségemre. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!