Ha komplex mérlegképes könyvelő OKJ- elrontom a ellenőrzés írásbeli vizsgát? Akkor az eddig megszerzett vizsgáim (számvitel, elemzés) elvész? Kezdhetem elölről az egész komplex vizsgát?
Nem teszünk fel ilyen kérdéseket, hogy mi van akkor ha megbukok. Mi van akkor hogyha nem vesznek fel. Mi van akkor hogyha luk van a seggemen.
A költői kérdés lényege hogy a válasz nyilvánvalóan igen.
Látom egy olyan kérdéshez írtál, aminél a témát totál nem érted.
Akkor ha nem vagy képbe minek írsz?
Ráadásul egy hónap elteltével amikor már nem is aktuális az egész, mert meglett a vizsga...
Ja és amúgy képzeld, OKJ-n van hogy az eddig sikerült, sikeresen elveégzett vizsgáid pontjai el is veszhetnek... Ez nem bukástól függ..
Szerintem ha unatkozol inkább nézz TV-t, nem másokba állj bele...
Amúgy a komplex vizsga 3 írásbeli és 3 szóbelit takar..
A kérdés amit nem értettél meg az lett volna, hogy..
Ha 3 irásbeliből egy nem sikerül, akkor az előző két vizsgaeredmény is elvész?
Nem tudtam hogy nem tudják sokan mi az a 'Komplex vizsga'. Ha most se tudnád azt jelenti összetett.
Plusz azt feltételeztem, hogy egy hozzá értő ember felel a kérdésemre..
Nesze a költői kérdésed:
Van értelme vitázni egy 2 hónapja kiírt kérdés miatt, egy olyan emberrel aki egy semmitmondó választ, beszólást írt nem sokkal karacsony előtt, mert nem volt jobb dolga?
Érdemes elgondolkodni rajta..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!