Valaki segítene ezt hol lehet pontosan?
Figyelt kérdés
jelentkeztem esti tagozatra érettségizni. ott azt mondták azt a papíromat ami annak idején mentesített a matematikai osztályzásom alól nappali tagozaton azt esti tagozaton nem fogadják el mert oda csak ha jól emlékszem azt mondta a hölgy a telefonban, hogy csak az elte-nek a papírját fogadják el és annak a vizsgálati díja kb 60K soknak sok de muszáj mert nem megy, valaki belinkelné nekem az oldalt ami ennek a vizsgálatnak a menetét árát és stb.-jét írja le és az elérhetőséget mert nem találom.2021. nov. 22. 21:42
1/3 anonim válasza:
A matek érettségin józan paraszti ésszel könnyű a 2-est összeszedni.
Mielőtt drága felmentős papírért rohannál, érdemes lenne megnézned a korábbi évek feladatsorait, hogy az mennyire menne.
2/3 A kérdező kommentje:
már 6-7. es koromban elküldött az akkori tanárom a vizsgára mert látta rajtam, hogy nagyon szenvedek. most úgy voltam vele megpróbálom hátha de így sem megy. ezért muszáj leszek mert így nagyobb biztonságban érzem magam és tudom hogy ha ez a "mumus" megszűnik a többiből simán átmegyek.
2021. nov. 22. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!