Az egyet8emi oktatóink nem akarnak bejárni az óráikra, tudom ezt valahol jelezni pl. HÖK?)?
Jelenléti oktatás van az egyetemünkön, de szépen sorban több oktatónk is úgy döntött, hogy ők nem akarnak tovább jelenléti órákat tartani. Valaki a vírusra hivatkozik, míg valaki pedig megmondja kerek perec, hogy ő nem akar bejárni az egyetemre, neki otthonról kényelmesebb és emiatt döntött így. Ami közös az az, hogy egyikük sem kérdezte meg a véleményünket, hogy nekünk ez megfelel-e így vagy sem.
Nekem az ezzel a problémám, hogy így megint csak káosz lesz ebből mint tavaly. Most minden tanár elkezd egyéni döntéseket hozni, mindenféle előzetes egyeztetés és rendszer nélkül. Most megint úgy néz ki az órarendem, hogy egyik órám jelenléti, a másik órám online van ezen a platformon, a harmadik órám megint jelenléti, a negyedik megint online csak egy másik platformon stb., így oda-vissza rohangálhatok majd az otthonom és az egyetem között. Vagy vannak a csoportban olyanok is, akik ingáznak és így ők meg sem tudják oldani normálisan, hogy minden órán részt vegyenek. (Szemináriumokról van szó, amiken aktívan részt kell venni, kérdeznek-válaszolsz, prezentálsz, csoportos munka stb., szóval nem csak annyi, hogy bedugsz egy fülest és akkor végighallgatod a vonaton ülve vagy akárhol).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!