Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi értelme tanulni, ha egy...

Mi értelme tanulni, ha egy valamit kihagyok úgyis egyes?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Más szakot kell választani és nem lesz ilyen gond. Egyébként nagyon kevés helyen buktatnak meg 1 kisebb tévesztés miatt.
2021. nov. 3. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Utolsó évet már nem akarom otthagyni.
2021. nov. 3. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó évben meg már elméletben tisztában vagy a dolgok nagy részével, azt a keveset megtudod tanulni.
2021. nov. 3. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj rohadt sok, van amelyik tanár 30-40 oldalakat lead és még azért kérdez a régi témakörökből is, mellesleg nem vagyok ez a nagyon magolós típus, meg a gyakorlat jobban érdekel mint az elmélet persze azt kb nem is tanítják normálisan..
2021. nov. 3. 14:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Azzal meg nem tudom mire megyek, hogy eltudom mondani.
2021. nov. 3. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát pedig, vagy erőt veszel és bemagolod, legalább annyira, hogy a saját szavaiddal magabiztosan eltudd mondani, vagy ennyi. Helyetted senki nem tud bemenni vizsgázni.
2021. nov. 3. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, döntsed el, hogy elvégzed-e az utolsó évet, vagy pedig feladod, mivel a tanárok/oktatók maximalisták.

Volt, hogy nekem is az volt az érzésem, hogy csak akkor lehetek biztos abban, hogy átmegyek, ha mindent tudok. De nem így volt.

ELTE TTK? alkalmazott matematikus szak.

2021. nov. 3. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!