Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek fel az angol...

Hogyan készüljek fel az angol előrehozott érettségire?

Figyelt kérdés

Most fogom letenni az előrehozott angol érettségit, és az érdekelne ki hogyan készül fel egy ilyenre.

Miket nézzek át, és miket gyakoroljak?

2010. szept. 3. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Én így készülök:

letöltöttem az előző érettségi vizsgák anyagait, és megoldottam. Tanárom segít felkészülni, szavakat tanulgatok, filmeket nézek, könyvet olvasok.

Vettem egy nyelvtani összefoglalót, és megpróbálom bevágni. Plusz meg kell tanulnom a 12.-es tananyagot, mivel előrehozottat teszek. De csak májusban majd.

2010. szept. 3. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Én májusban tettem előrehozott angol érettségit... akkor kezdtem haladó csoportban (előtte is tudtam valamennyire), 90% feletti lett az eredményem.

New-Headway (sárga) kívülről-betéve

Magyarics Péter - Készüljünk a kétszintű érettségire (vagy vmi hasonló)

Oxford Nyelvtani gyakorlatok és magyarázatok (szerintem ennek a fele kell csak középszintűn)

Plusz zenehallgatás youtube-on dalszöveget olvasva, angol nyelvű film nézés és órán odafigyelés, fakultációra bejárás, még ha nem is vetted fel :)

Mindez elég ahhoz hogy jó érettségit írj. (Nameg elszántság, önszorgalom és minimális nyelvérzék)

Nem elbátortalanítani akartalak, sőt... egy év alatt simán fel lehet készülni, hameg októberben csinálod, akkor is. Én most megyek szintemelőre októberben :)

Sok sikert kívánok :)

2010. szept. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!