Előrehozott angol érettségi. Menni fog?
Májusban előrehozott angol érettségit fogok csinálni (11.-es vagyok) és nagyon szeretném, ha jól - lehetőleg ötösre - sikerülne. Megy az angol, szeretem, 5ös vagyok belőle, külön tanárhoz is járok, de egy kicsit mégiscsak tartok tőle.
Nem is igazából a szóbeli részétől (mert nagyon jóindulatú tanárom van) hanem inkább az írásbeli részétől. Úgy hallottam, az nagyon sok pont és az érettségi jegy nagyon nagy hányada múlik azon..
Hogyan készüljek az írásbelire, azon kívül, hogy nyelvtant tanulok meg megoldom az előző évi feladatsorokat? Vagy ez elég lesz rá?
Tényleg nagyon szeretném, ha jól sikerülne. :)
szerintem ez a felkészülés tök jó.
ne parázd túl:)
Igyekszem nem túlparázni, de mivel a nyelv valamint a történelem/magyar érettségi eredményén múlik, hogy felvesznek-e majd az általam kiválasztott egyetemre, ezért mégsem mindegy azért, hogy hogyan sikerül. :]
Csak lennék már túl rajta..!
Középszintűre mész?
Az nagyon könnyű. Most csináltam meg a 2009-est és majdnem hibátlan lett.
Szóval szerintem menni fog neked is:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!