Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Előrehozott angol érettségi....

Előrehozott angol érettségi. Menni fog?

Figyelt kérdés

Májusban előrehozott angol érettségit fogok csinálni (11.-es vagyok) és nagyon szeretném, ha jól - lehetőleg ötösre - sikerülne. Megy az angol, szeretem, 5ös vagyok belőle, külön tanárhoz is járok, de egy kicsit mégiscsak tartok tőle.

Nem is igazából a szóbeli részétől (mert nagyon jóindulatú tanárom van) hanem inkább az írásbeli részétől. Úgy hallottam, az nagyon sok pont és az érettségi jegy nagyon nagy hányada múlik azon..

Hogyan készüljek az írásbelire, azon kívül, hogy nyelvtant tanulok meg megoldom az előző évi feladatsorokat? Vagy ez elég lesz rá?

Tényleg nagyon szeretném, ha jól sikerülne. :)

2011. jan. 19. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez a felkészülés tök jó.

ne parázd túl:)

2011. jan. 19. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Igyekszem nem túlparázni, de mivel a nyelv valamint a történelem/magyar érettségi eredményén múlik, hogy felvesznek-e majd az általam kiválasztott egyetemre, ezért mégsem mindegy azért, hogy hogyan sikerül. :]

Csak lennék már túl rajta..!

2011. jan. 19. 19:50
 3/5 bumbi02 ***** válasza:
böven elég h ha megcsinálod az előző évi feladatsorokat, én is előrehozottan tettem le , úgy hogy 10.ben megbuktam félévkor angolból. 11be 85%ra érettségiztem belőle.
2011. jan. 19. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Középszintűre mész?

Az nagyon könnyű. Most csináltam meg a 2009-est és majdnem hibátlan lett.

Szóval szerintem menni fog neked is:)

15/L

2011. jan. 20. 15:49
 5/5 anonim válasza:
sztem is elég ha így készülsz fel :D én is 2 éve mentem emelt szintűre előrehozottan és sikerült, nagyon féltem, de utólag rájöttem hogy fölösleges :D am nekem sokat segített hogy külföldiekkel chat-eltem angolul, ezáltal a szókincsem bővült, és gyorsabban tudtam reagálni dolgokra angolul.. egyetlen "hátránya" volt csak hogy kicsit hajlamosabb voltam a szleng használatára, pl. órán want to helyett wanna-t használtam stb :D de már ketté tudom választani h mikor melyiket használjam :D sok sikert előre is :)
2011. jan. 20. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!