Ha megbukok kisérettségin, mi lesz a továbbiakban? (azt mondták, aki bukik, normális érettségire nem is engedik menni, mert a tanárokat égetné)
Magyar miatt nem aggódok. Matekból felmentett vagyok. Töri miatt aggódok rendesen, a tanár mindent tud, mindent elmond az "előadásain", és úgy is kéri vissza. Angolból szintén parázok (és mindenki más a csoportban), a tanár ugyanis össze-vissza halad, magyarázni nem tud, a magántanárommal pedig csak heti 2 órám van, lassan haladunk.
Mondják, hogy következő év elején, februárban vagy márciusban írjuk a kisérettségiket, és akinek egyes lesz, búcsúzhat a normális érettségitől, mert nem égetik magukat, és akinek a kisérettségi nem megy, a normál se fog. Ez komolyan így megy? Megtehetik? Tanulok, tanulok és tanulok, már idegbeteg voltam a szünet előtt, mert kvázi akkor is tanultam, amikor pisilni mentem (mit szépítsek, nem megy egyszerűen, borzalmasan unalmas). Előre fo*sok, mi lesz, ha megbukok, és egy kisérettségi miatt az egész évem megy a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!