Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A tanító szakos hallgatóknak...

A tanító szakos hallgatóknak is kötelezhetik az oltást?

Figyelt kérdés

2021. okt. 30. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
#11 Azért Zacher Gabi haverod is lenyomott pár teltházas haknit az elmúlt pár hónap alatt. De te csak maszkozgass, oltogass, a laposföles/oltás-/tudomány meg kitudja miellenes hülyéket meg hagyd normálisan élni.
2021. okt. 31. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
Az oltasellenes es külön reteg, nem erdemes velük az oltas lenyegeröl beszelni, mert nem fogjak fel ugy sem. Ezzekkel az emberekkel en mar csak az idöjarasrol beszelek, az nem konfliktuspont. Elöbb utobb kenytelenek beoltatni magukat, vagy megpukkadnak mergelödesükben, hogy itt is meg ott is korlatozva lesz a szabadsaguk. Vagy megkapjak a covid 19-et. Szerencses esetben tulelik.
2021. nov. 1. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:
17%
Tudod, mi a különbség köztünk? A félelem. Én nem félek sem a vírustól, sem az oltástól. Egészséges, de felelősen gondolkodó emberként ezért oltattam be magam. A járványtól te sem félsz, egy szuritól viszont rettegsz. Olyan szánalmas.
2021. nov. 1. 10:19
 14/14 anonim ***** válasza:
80%
Én pedagógus hallgatóként remélem nem fogják semelyik pedagógusoknak előírni. Nem vagyok oltásellenes, aki szeretné vegye fel, de nekem vannak fenntartásaim, ezért nem szeretném felvenni. Az az elméletem, ha meglépik a kötelezövé tételt és nem emelnek a béreken, nagyon nagyon csúnya világ lesz, már így is túl kevés a pedagógus minden téren...
2021. nov. 1. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!