A mélyen tisztelt egyetemi oktatók a nyócezer doktori fokozatukkal, hatalmas értelmiségiként mikor óhajtanak tenni valami korlátozást a vírus ellen?
"Na, nyúlj a gatyóba öcsi, aztán rázd meg a bolondot a gondolatra, hogy bezárogatsz embereket"
Ez a mondatod mindent elmond arról, hogy miért ne akarjak soha a te szintedre lesüllyedni, és soha ilyen bunkó parasztot az ismerősi körömbe tudni. 🤣
" Nem kötelez az állam senkit, és nem is tud"
Te hol éltél amúgy az elmúlt egy évben? Fél évig otthon kellett poshadnod este 8 és reggel 6 között, vagy ment a bünti. Egy éve azt kell csinálnod, amit az állam mond, nem csak itthon. Sőt, mondom valamit, mindig is azt csináltad, amit az állam mondott. Nem tudsz ingyen megélni f.szt verve, nem tudsz azr csinálni akkor amikor akarsz, nem vagy milliárdos, jogállami keretek közt csinálhatod csak azokat, amit megengednek neked. Lehrt hogy neked erről még nem szóltak, és te arra verted eddig magad, hogy törvényen kívüli vagy, de akkor most szólok, hogy nem 🤣🤣🤣 de most már amúgy nemhogy azt kezdem megkérdőjelezni, hogy egyetemista vagy, de még azt is, hogy érettségid van-e egyáltalán.
#34, de ezek beleférnek. Azt hittem lopni jársz, a hozzászólásod alapján belőled kb ezt néztem volna ki. 🤣
#35 ezt az orvosoknak mondd, akik dr. címmel a nevük előtt meg professzori fokozattal stb-vel ennél komolyabb szigorításokat követeltek már régóta.
Nem tudom, lehet ez is iskolázottság kérdése, de az én elveim ott kezdődnek, hogy a nálam magasabb iskolai végzettségűeket tisztelem, és amit mondanak egy adott témában, ami az ő szakterületük, akkor azt elfogadom, mivel én nem értek hozzá, és nincs kompetenciám felülbírálni. Ezt csak az iskolázatlanok szokták megtenni, akik ócsárolnak orvosokat, kutatókat habzószájjal facebookon. Merkely-t is mindennek elhordják a fotelvirológusok, meg mocskolják a szakmunkás meg elemi nyolc általánosukkal, amikor annyit nem érnek néháyan, hogy a szájukba vizeljen kb, már hogy durván fejezzem ki magam, mert néha már felháborító. Egy olyan embert mocskolnak, aki évek óta rektora a legjobb hazai oevostudományi egyetemnek, a gyógyításra esküdött fel, és aki nem politikus, tehát teljesen felesleges fikázni.
"Fogalmad sincs a világ és a tudomány működéséről (TTK-s diplomám van, ha tudnád miket mesélt egy tanár az akadémiai csalásokról és buborékokról te se lennél ilyen vakhitű). "
Persze, persze, egy átlag szalagmunkás is így szokta kezdeni a mondandóját, hogy fogalmam nincs... meg neki xy orvos ismerőse megsúgta négy szem közt, hogy amúgy mi a valóság stb. Most mondjam azt, hogy nekem meg több TTK-s és orvos ismerősöm van, akik meg mind elmagyarazták értelmesen, hogy hogyan működik egy ilyen oltás pl? Sztem kár ebbe belemenni. Azért mert neked valami ki tudja milyen tanár ismerősöd mesélt az akadémiáról, még nem biztos, hogy ott van az igazság. Általában a konteósok baromságai is azzal kezdődnek, hogy a tudomány elhallgatja az igazságot... a vége meg a gyíkemberek meg a laposföld.
"A mélyen tisztelt egyetemi oktatók a nyócezer doktori fokozatukkal, hatalmas értelmiségiként mikor óhajtanak tenni valami korlátozást a vírus ellen?
"
"Nem tudom, lehet ez is iskolázottság kérdése, de az én elveim ott kezdődnek, hogy a nálam magasabb iskolai végzettségűeket tisztelem, és amit mondanak egy adott témában, ami az ő szakterületük, akkor azt elfogadom, mivel én nem értek hozzá, és nincs kompetenciám felülbírálni."
"amikor már 15-20% körül van a pozitív tesztek aránya napi szinten"
Az szerintem nem túl sok. Mindenkit letesztelnek aki kettő tüsszent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!