Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A mélyen tisztelt egyetemi...

A mélyen tisztelt egyetemi oktatók a nyócezer doktori fokozatukkal, hatalmas értelmiségiként mikor óhajtanak tenni valami korlátozást a vírus ellen?

Figyelt kérdés
Erőltetik minden egyes jelentéktelen hulladék tárgyból a személyes jelenlét melletti zh-kat nappalin és levelezőn is sok egyetemen. Kérdem én: ezeknek az oktatóknak ennyire nem számít az egészség? Mindenáron minden hulladék utolsó tárgyból ennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy nehogy véletlen bárki puskázni merjen, hogy inkább egy légtérbe beb.sznak több tucat embert egy jelentéktelen zh-ra, amikor már 15-20% körül van a pozitív tesztek aránya napi szinten? Miért nem lehet egyszer azt a k.va egót félretéve 2 hónapra üresbe tenni magukat, és észrevenni, hogy most nem az ő nagyságosságuk a fontos, meg nem ők diktálnak, hanem a járványhelyzet.

2021. okt. 30. 19:08
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

"de nem oltatom be magam a kísérleti lőrékkel, ahogy több tásam sem"

Ebböl is látszik, hogy egy hozzá nem értő tanulatlan buta proli vagy, de a Dunning-Krüger hatás erősen érződik nálad (ha esetleg ezt se tudnád, ez arról szól, hogy minél h.lyébb valaki, annál magabiztosabban állít baromságokat egy témában, és azt hiszi, hogy ő annak a szakértője ami most tökéletesen látszik a kommenteken facebookon is, meg itt is.). Ha egy orvoshallgató vagy biolgógia szakok ismerősödet megkérdezed, elmagyarázza neked két percben számodra is érthető módon, hogy miért baromság, amit ideokádtál, hogy kísérleti cucc meg stb.

De a hozzád hasonló b@rmok okádják tele a facebook kommentszekciókat is. Ma épp egy műkörömépítő csaj kérődzött valami 2 mondatos baromságot, hogy miért nem oltat, persze abban is 5 helyesírási hiba volt. Ennyire kell komolyan venni az oltáselleneseket kb. 🤣🤣🤣

2021. nov. 1. 13:55
 22/41 anonim ***** válasza:
73%
A kérdésben még azon háborogtál hogy a sokdiplomás tanárok miért nem rendelik el az online oktatást most meg azzal jössz hogy csak a tanulatlan prolik vannak ellene😂 mostmár döntsd el. Üdv, egy diplomás.
2021. nov. 1. 14:56
 23/41 A kérdező kommentje:
#22 a vége már elkanyarodott az erederi témától. Nem tudom te mit értelmeztél, én az oltásról beszéltem a végén. Valamit nagyon félreértettél.
2021. nov. 1. 15:02
 24/41 A kérdező kommentje:
#24 hiaba okádod ide még egyszer, úgyis töröltetem
2021. nov. 1. 15:33
 25/41 anonim ***** válasza:
71%
Bocs, Kérdező, én nem értelek. Itt hirdeted, hogy be vagy oltva, meg a nagyokos évfolyamod is. Akkor mitől fosol? Minek az online oktatás? Megkaptad az életelixírt, semmi bajod nem lehet, vagy nem?🤔
2021. nov. 1. 15:50
 26/41 anonim ***** válasza:
72%
Most jön az hogy meg akarja védeni azokat az embereket akiket idáig mindennek elhordott😂 figyeljétek
2021. nov. 1. 15:57
 27/41 A kérdező kommentje:

#27 ostoba gyökerekkel kár vitatkozni, nem jövök semmivel, felesleges. Ha nektek ennyi örömötök van az életetekben, hogy ideokádtok valamit frusztrációtokat kiélve amit úgy is törölni fognak, tehàt felesleges, és csak a nyomorult életetekből veszitek el az időt, bár mondjuk addig sem mással szennyezitek magatokat. 🤣

A 25 meg hiaba hiszi magàt janinak, majd a törvény úgy is rá fogja kényszeríteni, hogy azt csinálja amit kell, nem pedig szt amit akar. Attól, hogy azt hiszi magáról, hogy ő rendszer felett áll, attól még ugyanúgy egy egységnyi sz.r ebben a rendszerben, ahogy mindenki más is, hiába gőzölög erőteljesebben. 🤣🤣🤣

2021. nov. 1. 16:23
 28/41 anonim ***** válasza:
76%

Hüp-hüp, majd jól beárullak titeket!

Az egyetlen frusztrált szerencsétlen te vagy. Itt vergődsz, de rád se bagóznak az emberek. Inkább menj valami redditfórumra, ott szeretnek körbeülni és egymásét polírozni. Itt is bizonyítod, hogy csak a rendszeren keresztül akarsz uralkodni másokon, természetesen sikertelenül. További őrjöngést és permaszüzességet kívánnak a normális emberek, kik élik életük XD

2021. nov. 1. 16:31
 29/41 anonim ***** válasza:
42%
Tényleg törölteti a válaszokat a tök alsó. De sebaj, nem is a nyilvánosság a lényeg, hanem, hogy magába nézzen és megpróbáljon kitörni a mocsárból amit dagaszt maga alatt. Egyszer talán ő is nyugodtan létezhet, és nem kell ennyire kepeszteni, hogy másoknak ártson.
2021. nov. 1. 17:23
 30/41 A kérdező kommentje:

Én nyugodtan létezek, sztem nem ártok senkinek azzal, hogy egy vírus közepén felvetem a gondolatát annak, hogy talán időszakosan néhány hétre át lehetne állni, meg talán online is meg lehet egy vizsgát szervezni puskázás mentesen is.

AZ meg már nem az én nyomoromat tükrözi, hogy az egyik bohóc azzal veri magát habzó szájjal, hogy ő oltásellenes barom, aki büszke arra, hogy tesz a szabályokra. Az ilyenek miatt amúgy nem sajnálom, ha az állam néha utánuk nyúl és márpedig kötelezi őket, ezzel visszavéve az arcukból, pesig alapjába véve az önrendelkezési jog híve vagyok bizonyos keretek közt.

2021. nov. 1. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!