A mélyen tisztelt egyetemi oktatók a nyócezer doktori fokozatukkal, hatalmas értelmiségiként mikor óhajtanak tenni valami korlátozást a vírus ellen?
"de nem oltatom be magam a kísérleti lőrékkel, ahogy több tásam sem"
Ebböl is látszik, hogy egy hozzá nem értő tanulatlan buta proli vagy, de a Dunning-Krüger hatás erősen érződik nálad (ha esetleg ezt se tudnád, ez arról szól, hogy minél h.lyébb valaki, annál magabiztosabban állít baromságokat egy témában, és azt hiszi, hogy ő annak a szakértője ami most tökéletesen látszik a kommenteken facebookon is, meg itt is.). Ha egy orvoshallgató vagy biolgógia szakok ismerősödet megkérdezed, elmagyarázza neked két percben számodra is érthető módon, hogy miért baromság, amit ideokádtál, hogy kísérleti cucc meg stb.
De a hozzád hasonló b@rmok okádják tele a facebook kommentszekciókat is. Ma épp egy műkörömépítő csaj kérődzött valami 2 mondatos baromságot, hogy miért nem oltat, persze abban is 5 helyesírási hiba volt. Ennyire kell komolyan venni az oltáselleneseket kb. 🤣🤣🤣
#27 ostoba gyökerekkel kár vitatkozni, nem jövök semmivel, felesleges. Ha nektek ennyi örömötök van az életetekben, hogy ideokádtok valamit frusztrációtokat kiélve amit úgy is törölni fognak, tehàt felesleges, és csak a nyomorult életetekből veszitek el az időt, bár mondjuk addig sem mással szennyezitek magatokat. 🤣
A 25 meg hiaba hiszi magàt janinak, majd a törvény úgy is rá fogja kényszeríteni, hogy azt csinálja amit kell, nem pedig szt amit akar. Attól, hogy azt hiszi magáról, hogy ő rendszer felett áll, attól még ugyanúgy egy egységnyi sz.r ebben a rendszerben, ahogy mindenki más is, hiába gőzölög erőteljesebben. 🤣🤣🤣
Hüp-hüp, majd jól beárullak titeket!
Az egyetlen frusztrált szerencsétlen te vagy. Itt vergődsz, de rád se bagóznak az emberek. Inkább menj valami redditfórumra, ott szeretnek körbeülni és egymásét polírozni. Itt is bizonyítod, hogy csak a rendszeren keresztül akarsz uralkodni másokon, természetesen sikertelenül. További őrjöngést és permaszüzességet kívánnak a normális emberek, kik élik életük XD
Én nyugodtan létezek, sztem nem ártok senkinek azzal, hogy egy vírus közepén felvetem a gondolatát annak, hogy talán időszakosan néhány hétre át lehetne állni, meg talán online is meg lehet egy vizsgát szervezni puskázás mentesen is.
AZ meg már nem az én nyomoromat tükrözi, hogy az egyik bohóc azzal veri magát habzó szájjal, hogy ő oltásellenes barom, aki büszke arra, hogy tesz a szabályokra. Az ilyenek miatt amúgy nem sajnálom, ha az állam néha utánuk nyúl és márpedig kötelezi őket, ezzel visszavéve az arcukból, pesig alapjába véve az önrendelkezési jog híve vagyok bizonyos keretek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!