Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor látják be az egyetemeken...

Mikor látják be az egyetemeken,hogy át kéne állni online oktatásra a járvány miatt?

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 14:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%

Várjátok mi

Azért, hogy ki lehessen puskázni újra a zh-t meg egész nap a mamahotelben gépezhessetek

De a maszkot nem birjátok felhúzni

Csak szólok lurkókáim, hogy ha online oktatás kell akkor disco meg kocsma se lesz

2021. okt. 31. 13:58
 22/24 anonim ***** válasza:
47%

Ez az!Azt ülhetnek benn éjjel s nappal XD

De jó hogy az én húszas éveim nem így teltek el ilyen üresen és semmitmondóan.

Mentem bulizni,barátkozni és mindenfelé ami épp eszembe jutott és nem otthon ültem.

Nem lennék ma a huszonévesek helyében semmi pénzért egy ilyen unalmas maszkabálos cirkusz világban

Inkább szomorkodjatok hogy nincs sok szórakozási lehetőségetek nemhogy várjátok is jesszus

Tanulni meg sumákolva teljesen butaság főleg aki orvosit vagy tanárit vagy ügyvédit végez.Milyen szaktudású ember lesz a kövi generáció??

Lesznek még bajok ebből

2021. okt. 31. 14:06
 23/24 anonim ***** válasza:
43%
20-as válaszoló vagyok, teljesen egyetértek a 22-es kommentelő szavaival!!! 👍
2021. okt. 31. 14:13
 24/24 anonim ***** válasza:
30%

Mert ez az igazság ha tetszik ha nem egyeseknek! Ilyen szakikra tuti nem bíznám magam😚

A hiszti előtt nem is volt kérdés hogy bejárnak e órára vagy sem legyen az egyetemista vagy kozepsulis

2021. okt. 31. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!