Lehet hogy az általános sulik sem nyitnak ki szeptember 1-jén?
Azok biztos kinyitnak.
Orbánék azt csuknák be legutoljára.
Az egyetemeken viszont elképzelhető az online oktatás.
Kérdező! A világon már sok helyen tombol a 4. hullám. A hírekben hallottad, hogy tízessével, százassával ezressével halnak meg a 0-12 éves gyerekek? Nagy valószínűséggel nem.
Halkan jegyzem meg ha egy első osztályos gyereknek egész évben digitális oktatás lenne, akkor abból évismétlés lenne.
Igen. Most regisztráltam ezt az anonim, csillagnélküli profilt, és önmagammal beszélgtek, mert skizo vagyok. :)
Bocsi, hogy a megfogalmazásba kötök bele, de mi az, hogy "az általános sulik sem"? Van olyan oktatási intézmény, ami online oktatással kezd?
Egyébként kizártnak tartom, hogy pont az általános iskolásoknak ne lenne jelenléti. Főleg nem alsóban. Értem a te gondolkodásodat is, de vedd figyelembe, hogy egy alsós gyerekkel otthon kell lennie a szülőnek is, akinek meg nincsen végtelen szabadsága. És ahogy írtad, a gyermekek a legfontosabbak, viszont a tanárok és a diákok jelentőse része is úgy gondolja, hogy a digitális oktatás közel sem annyira hatékony, mint a jelenléti, tehát ha a jövőt nézzük, akkor a diákok szempontjából az a jobb, ha jelenléti oktatás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!