Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz 23 évesen egyetemet...

Nagyon gáz 23 évesen egyetemet kezdeni? Ki fognak nézni a fiatalabb szaktársak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, mostanra érett meg bennem az elhatározás, hogy elkezdjek egy mérnöki szakot nappalin. Találkoztatok már hozzám hasonló későn érővel? A tanárok észreveszik az ilyet? Picit tartok tőle, hogy ki fogok lógni de remélem is, nem lesz idő arra, hogy ilyen dolog számítson az oktatás közepette.
2021. okt. 23. 11:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
99%
Senkit se érdekel. Valószínűleg nem te leszel ott az egyetlen és lesznek idősebbek is.
2021. okt. 23. 11:27
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
23 évesen te még bőven fiatal vagy. Hülye aki kinéz onnan.
2021. okt. 23. 11:27
 3/14 anonim ***** válasza:
99%
Volt egy gyerek 24 éves volt és matek 1-et együtt csináltuk anno. Elbeszélgettünk simán. Normális volt és ez a lényeg.
2021. okt. 23. 11:40
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi idősen kezdtem én is az egyetemet nappalin. Az első két évben nagyon gyerekesnek láttam az évfolyamtársaimat, aztán benőtt a fejük lágya. Viszont - nő vagyok - a korkülönbség miatt onnan senki fiúval nem lett kapcsolatom. Gyerekek voltak hozzám képest.
2021. okt. 23. 11:55
 5/14 anonim ***** válasza:
11%
Neked a mérnöki szak miatt lesz onnan pasid, mert kevés ott a nő.
2021. okt. 23. 11:56
 6/14 anonim ***** válasza:
99%
Én is ennyi idősen kezdtem el egy alapszakot, és egyáltalán nem lógtam ki. Annyiféle ember van az egyetemen, hogy senkinek nem tűnik fel (vagy ha fel is tűnik, senkit nem izgat), ki mennyi idős pontosan. Ne aggódj miatta :)
2021. okt. 23. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
99%
Nemcsak a 18 éveseké az egyetem. Normális országban az sem probléma, ha 40 felett jelentkezik valaki. Tanulni sosem szégyen, sőt inkább erény.
2021. okt. 23. 12:17
 8/14 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk volt az egyetemen harmincas nő, senki sem nézte ki, kedveltük.
2021. okt. 23. 12:29
 9/14 anonim ***** válasza:
99%
Valószínű hogy 20 évesek majd "kinéznek" egy 23 évest :D Amikor ránézésre meg sem lehet különböztetni a kettőt. Hagyjuk már.
2021. okt. 23. 13:36
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem, de lehet nem fogod annyira jól érezni magad. Én ezért mennék a helyedben levelezőre, mellette tudsz dolgozni, és nem kell annyi felesleges dolgot megtanulni. Plusz szerintem levelezőn sokkal jobb arcok az emberek, idősebbek már, komolyabbak.

Anno én 20 évesen mentem nappalira, és szörnyű volt látni, hogy az évfolyamtársaim fele mennyire gyerekes. Aztán ezt valamelyest kinőtték, és rajtuk kívül voltak normális emberek is, de a hangadók abszolút dedó szintjén voltak...

2021. okt. 23. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!