Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SZTE anglisztika? Leendő...

SZTE anglisztika? Leendő 'szaktársak' jelentkezzenek. :D Msn? =)

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Részvétem. Nem angliszitkán, vagyok de jót az itteni anglisztikáról még nem hallottam. Rossz a tanár-diák kapcsolat. Rosszul informálják a hallgatókat...
2010. jún. 26. 18:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Ó. Most igazán kedvet csináltál nekem a dologhoz. :( Komolyan ennyire rossz lenne? :O Basszus.
2010. jún. 26. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegye a kedved, lehet hogy neked pont tetszeni fog :) Én nem oda járok, nem ismerem a sulit/szakot, csak fel akartalak vidítani ;)
2010. jún. 26. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha az első évet túléled már nem vészes. Meg főleg a minorosokat szívatják. Nem a kedved akartam elvenni, de majd meglátod milyen. Max átjelentkezel másik szakra, amit simán megtehetsz, csak érdemes rögtön az első félév után megtenni, ha tényleg nem jön be. De kösd fel a gatyád, mert tényleg kemény. Bár az egyetem álltalába kemény, de az anglisztika meg a földrajz vezető helyen állnak Szegeden.
2010. jún. 27. 08:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Utolsónak: köszönöm az információt. :) Hogy érted, hogy kemény? Az oktatók szivatnak? Sok a bukás a vizsgákon? Sok a tananyag? Vagy miért? Mondjuk abból kiindulva, hogy az orvosis bátyám mennyit tanul, szerintem annál csak kevesebb lehet anglisztikán a mennyiség, szóval szerintem azzal nem lesz gond. :D

2010. jún. 27. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ott éppen van pár tanár, aki szívat is. Az anyag se könnyű persze. Tulajdonképpen mindenkitől azt hallom, hogy sz*r, és a minorosok 60%-a az első két hét után ott hagyja. Van ismerősöm kettő is, aki most végez ott, és ők azt mondják, hogy tényleg nem egyszerű, de ha az első évet átvészeled, utána már inkább csak unalmas. Én a helyedbe, inkább átmennék rögtön más szakra, de az anglisztikát venném fel minornak, így az első félév eredményei sem vesznek el, hanem beszámítódnak. Akkor van szükséged a teljes angol szakra, ha nem tanítani, vagy csak használni akarod, hanem konkrétan az angollal akarsz foglalkozni.
2010. jún. 27. 17:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon köszönöm. :) Szerintem bármennyire is nehéz az anyag, vagy szívatnak a tanárok, nekem mindegy, elvégzem a BA-képzést, mert cél MA-n a tolmács-fordító szak. :D Minorban meg szerintem majd komm-médiát szeretnék csinálni... Vagy nem tudom, először jussak be, aztán majd meglátjuk. :D
2010. jún. 29. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Hm. Én csak jót hallottam a szegedi anglisztikáról. A barátom most végzett ott BA-n, és imádta. Semmi baja nem volt a tanárokkal, nyilván informálódni kell, hogy ki az, aki nem szivat, másrészt meg ha ott vagy majdnem minden órán, és még figyelsz is, a tanárok szeretni fognak.
2010. jún. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!