Nem tudom beosztani az időm, mit tegyek?
Hétköznaponként nem tudom kialundi magam, mivel majdnem minden nap írunk dolgozatot. Hogyha egy nap nem írunk, akkor egy másik nap írunk legalább 2-3-at. Minden tanár azt hiszi hogy az ő tantárgya a legfontosabb. Hajnali 1kor alszok el, és tök fáradt vagyok egész nap. Van hogy iskola után bealszok. Próbálok odafigyelni hogy korán aludjak el de lehetetlen. Stresszes vagyok egész nap, eletkedvem sincs, meg ha egy olyan tantárgyból írunk amit nem értek, de órákig tanulom, általában 2est kapok rá. És ilyenkor úgy érzem hogy ezt igazából 0 perc tanulással is megtudtam volna írni 2-esre.
Nemtudom hogy csak én vagyok ilyen balfasz, vagy valamit a többi ember nagyon jól csinál.

Közösségi média mennyi időt visz?
Vagy a sok pótcselekvés. Csak arra van idős amire szeretnéd. Ezzel sincs baj, csak fel kell ismerni az okát. Saját magad elől menekülsz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!