Mit csináljak, ha nem tudom beosztani az időmet?
Ez az életemben sokszor visszatérő probléma, az érettségimet is lerontotta,és most minden egyes vizsgaidőszakban visszakacsint.Tudom,hogy mikor lenne érdemes elkezdeni tanulni, de sose kezdek(pl:eltervezem,h 3nappal előtte elkezdem átnézni,tanulgatni,de végül vizsga előtti este kerül a kezembe a tananyag,hajnalig tanulog,alig alszok,jó esetben 2-es lesz). A probléma forrása, egyszerúen nem boldogulok külső felnőtt nélkül(meg igaziból sose volt nekem olyan személy az életemben,aki határozottan megmondta volna,hogy mit csináljak). Azt szeretném elérni, hogy a belső felnőttre tudjak hallgatni(tudom,hogy hülyén hangzik),és ura legyek magamnak. Mert mostanában ha el kéne kezdenem tanulni,mindig találok valami jobb elfoglaltságot(általában kockulás,vagy haverok,amik persze egyáltalán nem szükséges tevékenységek).Be akarom tartani a szükséges>hasznos>szórakozás sorrendet.
Ha van valami ötlet/könyv/okatató videó,akármi,ami hasznos lehet szivesen fogadom.
bocs,hogy hosszú lett
A szukseges>hasznos>szorakozas sorrend hosszutavon tonkretesz. Addig orulj, amig nem megy.
Ha megis ragaszkodsz hozza, add el magad rabszolganak a kozel-keletre, jo esellyel kiverik beloled.
Ha inkabb csak arra gondoltal, hogy szeretnel kepes lenni ellatni ezt meg ezt a feladatodat, akkor fordulj pszichologushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!