Privátban kérhetnék tőletek segítséget,hogy ilyenkor mi lenne a legjobb opció? (Egyetem,mentális/személyiségbeli probléma,feladat)
Figyelt kérdés
Kellemetlen dolog,egy feladattal kapcsolatos,és eléggé szorongok miatta.(-,mert középsuliban is volt ilyen típusú feladat,és nem akartam teljesíteni,de leégetve összehordtam ezt azt,így jött ki az ellenállás,mert a tanár nem engedte,hogy csak úgy hagyjam és vállaljam az 1est) Magát a közlést nem tudom,hogy hogyan kéne tennem ezt egy egyetemi tanár felé (írásban/szóban,az egészet megelőzve/óra után),össze is vagyok zavarodva úgy 3 hete miatta,és akinek írhatnék esetleg,vagy rám írna,nagyon megköszönném. Próbáltam körülírni,hogy mivel kapcsolatos a tapasztalatok miatt.2021. okt. 13. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!