Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ELTE KCSSK A épületében...

ELTE KCSSK A épületében melyik a legjobb szint?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy az alsó szintek nagyon zajosak, a felsőbb szinteken pedig hatalmas a hőség a fűtési szezonban, illetve gázos, ha nem működik a lift.

2021. aug. 21. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én a 9.-en laktam néhány éve, nem volt semmi gond vele. Lift mindig működött a fűtést pedig le lehetett tekerni. Viszont ha teheted, én a B és C épületeket ajánlom, mert nem kell a fürdőn osztozkodni, abból voltak problémák (hibás jelzőlámpa, szomszéd szexel a fürdőben amikor a dolgodat végeznéd :D).
2021. aug. 21. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a félévben laktam a KCS-ban. A felsőbb szintek voltak a zajosak, mivel ott lakott a legtöbb nemzetközi hallgató, akik imádtak együtt sütni-főzni, ünnepelni stb. Az alsóbb szintekről viszont csak a szomszédot nézheted. :/ 5-6. emeletet választanám. A hőségről: lejjebb lehet tekerni a konvektort. :) Szóval én nem tapasztaltam nagy meleget. Lift: 3 lift van, az egyik félemeleti. Szerintem mindig van 1, ami működik. Ritkább esetben persze mind a 3, de még a 11. emeletre is fel lehet menni gyalog. Nálam ez nem lenne opció.
2021. aug. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!