Sikerült a Kresz vizsgám?
Ma voltam elöszőr, tulságosan elkapkodtam a végét, és amikor kész lettem bedobta, hogy hány hibám lett amit X-el jelölt.
Nem figyeltem és véletlenül átugrottam, mire kiadta egy fehér alapon, hogy sok sikert a további tanulmányaimhoz vagy mit.
És kilépett.
Nem mertem megkérdezni a vizsgabiztost mert nagyon gáz lett volna, alá kellett írnom a papírt, és annyit kerdeztem, hogy hova menjek vagy hogyan tovabb. Aztan mondta h menjek az autos iskolaba, meg hogy mit szeretnek? Nem vezetni? Szoval nem igazan tudtam, meg meg mintha azt mondta volna, hogy ez rendben volt.
De annyira sokk alatt voltam, hogy össze vissza csináltam mindent.
Akkor megvan? Ha jól számoltam 6 x volt de az sem mérvado hoszen, lehet 3 pontos is😂😂

Kérdezd meg az iskolát.
Ha azt kérdezed meg, hogy hány pontod lett, mert elfelejtetted, akkor nem lesz annyira ciki. De lehet, hogy ők csak a tényt tudják veled közölni, hogy meglett - nem lett.
Egyébként meg „lányos zavarában” már mindenki volt, az izgalomtól elfelejtetted megnézni, hogy megvan-e, nincs ezzel probléma.

Ezek szerint sikerült. :D
Ha nem sikerül, elmondják, hol kérhetsz új időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!