Tényleg nem tudja manapság sok 15-16 éves, hogy a "2." azt jelenti, hogy második? Hogy juthatott ide a magyar oktatás?

Én azt nem értem ezt honnan szedted xd
Miért ne tudnák mit jelent? Én is annyi idős vagyok, és tudom :D
https://www.youtube.com/watch?v=xDJmeTGmyWo
Ezt még csak nem is gyerek írta. A videó címéből azt hittem, hogy 2 világháborús bombát fognak találni, majd mikor közeledett a videó vége, akkor kezdett gyanús lenni a dolog, hogy itt nem lesz több bomba. És a kommentekben egyesek meg is ismétlik hibásan a "második" leírását, szóval ha ti még nem találkoztatok ilyennel, akkor a hiba bennetek van.

Mint mondtam, tucatjával látok ilyet. Nyisd ki a szemed, és akkor neked is menni fog.
De úgy látom nincs rá igény, hogy bárki is helyesen írjon, mert csak mi, sznobok értjük félre a tévesen leírt dolgokat. Másnak teljesen nyilvánvaló volt, hogy egy bombát találnak a videóban, és nem kezdett el rinyálni.
Ezt valóban sokszor tapasztalom, hogy az írni nem tudók valahogy probléma nélkül megértik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!