Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » EMELT bioszból ősszel érettség...

EMELT bioszból ősszel érettségizők! Ti hogy készültök szóbelire?

Figyelt kérdés

Májusban érettségiztem, de a biosz és kémia emeltem is elrontottam, ezért most ősszel bioszból újrapróbálom az érettségit.

Tavasszal nem voltak szóbelik, ezért nem is készítettek rá minket különösebben.

Ti hogy, miből készültök rá?

Szerintetek van rá esély, hogy nem tartanak szóbelit? Tavaly ősszel volt szóbeli, ezért szerintem elég kicsi rá az esély, de hátha..

A válaszaitokat előre is köszönöm!

2021. okt. 7. 14:44
A kérdező szavazást indított:
szerintem lesz szóbeli
szerintem nem lesz szóbeli
18 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"Tavasszal nem voltak szóbelik, ezért nem is készítettek rá minket különösebben."

Gratulálok nekik, őszi érettségin eddig mindig volt szóbeli. Egyedül a tavaszin nem.

2021. okt. 7. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Én tavaly ősszel csináltam a bioszt, akkor is volt szóbeli, így szerintem valószínű, hogy most is lesz. Akkor még emailt is kaptunk, hogy ne is gondoljuk, hogy nem tartják meg (bár ez csak azután érkezett meg, hogy kijöttem a szóbeliről). Egyébként én az etelés összefoglalóból készültem rá.
2021. okt. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!