Ferfinek illik viragot venni szuletesnapra?
Figyelt kérdés
En no vagyok.Azt ne irjatok, hogy vegyek neki italt, mert a fonokom, es egy barban dolgozom:-) Tehat pia kilove.2010. szept. 1. 18:32
1/10 anonim válasza:
szerintem gáz...menj be a gravir expresszbe, ott találsz biztos valamit
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lovesem sincs.Az a baj, hogy mindene megvan, tele van penzzel.Ne rohogjetek ki, de a viragot azert kerdeztem, mert ugye ballagasra is szoktak vinni a fiuknak, akkor gondoltam, miert ne:-) Amugy a fonokom 35 eves.
2010. szept. 1. 18:52
4/10 A kérdező kommentje:
Szombat este unnepelunk a melohelyen, es nem akarok ures kezzel menni.Valami aprosag is jo lenne, csak adjatok mar otleteket, hogy mi!
2010. szept. 1. 18:54
6/10 anonim válasza:
Sztem egy szép dobozos, jobb csoki imán megteszi. Vagy akár vmi sk süti, ha tudsz sütni.
7/10 A kérdező kommentje:
A bor jo lenne, de kulfoldon vagyok, es mar tul keso, nem tudok hozatni.
2010. szept. 1. 19:13
8/10 A kérdező kommentje:
En is a csokira gondoltam meg.
2010. szept. 1. 19:14
9/10 anonim válasza:
csináltass neki egy polot amin egy felirat átt. az egyedi. a feliratot te találod ki.
10/10 anonim válasza:
Aszú-t fogsz találni hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!