Hülye kérdés, de valaki kapott már itt matekból 1est? Ha igen hogyan "léptetek" túl rajta?

"amikor mondta a tanár az enyémet"
Na, ez eleve undorító, amikor egy tanár felolvassa a jegyeket mindenki előtt.
Szerintem az pont nem baj, hogy ez az első jegy.. hosszú volt a nyár.
Időd pedig lesz kijavítani.
Ha olyan témát tanultok, amit nem értesz, akkor kérj segítséget osztálytárstól, barátoktól, vagy akár itt GyK-n! :)

Én mindig 4-5 voltam matekból, de egyszer azért lett a témazáró 1-es, mert az anyagnál sokat hiányoztam, mellé pedig nem is nagyon értettem (trigonometria volt egyébként a témakör). Azóta már perfektül tudom, csak foglalkozni kellett vele.
Mondjuk ennek már több, mint 10 éve.

Eltekintve attól, hogy a tanár fel se olvashatná hangosan, hogy hányast kaptál, szerintem nincs ezzel baj. Mindenkinek vannak olyan dogái, amikre nem készül, nem megy az anyag, és így 1-est kap.
Én is kaptam már egyest matekból, pedig előtte az is ritkaság volt, ha 4-est kaptam, és matek tagozatos osztályban vagyok. Egyszerűen csak annyira unalmas volt az anyag, hogy semmi kedvem nem volt vele foglalkozni, plusz be se lett jelentve a dolgozat.

Igen, én is kaptam már egyest matekon gimiben. Tegyük hozzá, hogy arra mindenki egyest kapott mert 90% volt a határ. Volt javító és az sikerült, így ha jól emlékszem végül azt az egyest mégsem kaptam meg. Biztosan volt más egyesem is, rengeteg órán volt vérfürdő (örök hálám a tanárúrnak), de ez különösen emlékezetes dolgozat volt.
Emelt matekos csoport. Amúgy matematikusnak készülök, szóval ne érezd magad rosszul egy matek egyes miatt. Persze törekedj jobbra. Remélem valamennyire megnyugtatott a válaszom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!