SOTE-ETKról érdekelne up-to-date információ (?)
Jelenleg ELTE-GTK-ra járok, de nagyon szeretnék bioszos szakra váltani, mert ezt szerettem igazán gimiben és mivel versenysportoló vagyok és érdekel a mozgás, ezért a gyógytornát gondolom a legjobb lehetőségnek.
Tudna valaki mesélni, hogy milyenek az órák, tanárok, diákélet? Nagyon sok negatívum van itt a GYIK-en az ETK-ról, viszont általában legalább pár évesek a vélemények.
Elsősorban mostani diákokhoz szól a kérdésem, de minden válasznak örülni fogok!
Én sote etk-sként csak támogatni tudom, hogy ide jelentkezz. Jó képzés, jó tanárok, kis szerencsével jó szaktársak. Nagy az elvárás, de egy itt szerzett diplomával a szakma császára leszel.
#elitkutatok
előző kommentelő, érdekelne miért fújsz ennyire szeretett intézményünkre
Én is sok rosszat hallottam a SE-ETK-ről, főleg azt, hogy nagyon fazekak az ottani hallgatókkal.
De egyébként fizetés szempontjából, lehet, hogy a gazdasági szak jobban megérné.
Esetleg nem gondolkodtál azon, hogy az elte befejezése után jelentkezel oda, mint másoddiploma szerzésként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!