Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SOTE-ETKról érdekelne up-to-da...

SOTE-ETKról érdekelne up-to-date információ (?)

Figyelt kérdés

Jelenleg ELTE-GTK-ra járok, de nagyon szeretnék bioszos szakra váltani, mert ezt szerettem igazán gimiben és mivel versenysportoló vagyok és érdekel a mozgás, ezért a gyógytornát gondolom a legjobb lehetőségnek.

Tudna valaki mesélni, hogy milyenek az órák, tanárok, diákélet? Nagyon sok negatívum van itt a GYIK-en az ETK-ról, viszont általában legalább pár évesek a vélemények.

Elsősorban mostani diákokhoz szól a kérdésem, de minden válasznak örülni fogok!

2021. szept. 23. 12:20
 1/5 anonim válasza:
100%
Ha már ETK, semmiképpen sem Semmelweis, nem véletlen a sok negatív, meg most is ez a tapasztalat
2021. okt. 25. 16:02
 2/5 anonim válasza:
44%

Én sote etk-sként csak támogatni tudom, hogy ide jelentkezz. Jó képzés, jó tanárok, kis szerencsével jó szaktársak. Nagy az elvárás, de egy itt szerzett diplomával a szakma császára leszel.

#elitkutatok

előző kommentelő, érdekelne miért fújsz ennyire szeretett intézményünkre

2021. nov. 1. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Én is sok rosszat hallottam a SE-ETK-ről, főleg azt, hogy nagyon fazekak az ottani hallgatókkal.

De egyébként fizetés szempontjából, lehet, hogy a gazdasági szak jobban megérné.

Esetleg nem gondolkodtál azon, hogy az elte befejezése után jelentkezel oda, mint másoddiploma szerzésként?

2022. jan. 10. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mint vègzős ETK-s nagyon nem ajánlom. A mi szakunkon (levelező) 45-en kezdtünk és ketten (!!!) jutottunk el az utolsó félévbe csúszás nélkül. Egyáltalán nem hallgatóbarát egyetem, miközben folyamatosan azt hajtogatják, hogy jajj ez ELIT egyetem. Minden félévkezdés egy rémálom, a legkönnyebbnek tűnő vizsgák is lehetnek kegyetlenek. Ami viszont vitathatatlan, hogy a tudás, amit átadnak az szenzációs. Tényleg a szakma legjobbjai tanítanak, de sajnos hatalmas árat fizetsz érte. Ha visszamehetnék az időben nem ezt választanám, ahogy a hallgatótársaim közül senki.
2022. jan. 31. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, megkérdezhetem, hogy ez milyen szak?😊
2022. febr. 1. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!