Mennyi eselyt lattok az Online oktatasra?

Kollégiumban semmi esélyt nem látok az online oktatásra.
Egyetemen mondogatják a tanárok, de igazából ők se tudnak semmit.

Egyetemeken előfordulhat, hogy az elméleti órákat átrakják távoktatás formájába.
Nálunk pl a 120 fős csoportba ezen a héten már csak 50-60-an vannak jelen.
Ha így folytatódik 1 hét múlva az elmélet már nagy eséllyel online les

Te elsős vagy másod éves vagy??
Előadásokon vírus nélkül is volt hogy 20 ember volt a 140ből. Ennek annyi a titka, hogy nincs jelenléti.
Hát nálunk jelenleg ún. Hibrid oktatás folyik... Pár pár oktató felvetette hogy szerinte full online lesz.(van ilyen oktatóm is)
De remélem valami lesz végre mert most ez a hibrid borzalmas...
Nem magával az online/offline formával van bajom, nekem csak jó lenne, az a zavaró hogy most a tanár 90%ba azokkal foglalkozik akik ott vannak benn, az online hallgatók meg csak vannak...
Kérdésre visszatérve, a számok elméletileg azt mutatják hogy lehetséges, de sok reményt nem fűznék hozzá valamiért

Sajnos semmi esély, mert az egyetemek Viktor kezében vannak, Viktor meg nem rendel el semmilyen korlátozást, hisz jönnek a választások és nem akar semmit, ami népszerűtlen.
Tök jó, hogy a párom levelezőn jár, eddig full online volt, most meg tök fölöslegesen utazgathat majd 150km-t az egyetemig.

Nálunk folyamatosan köhögnek, tüsszögnek a diákok. Kb 2-3 percente 1 ilyen eset 100 emberből.
Senkin sincs maszk és a tanárok szóvá sem teszik.
(BME)

Nekünk ma este jött dékáni levél, hogy holnaptól még órák alatt is kötelező lesz maszkot viselni, ami alól a védettségi igazolvány sem ment fel.
Akkor ezek szerint az oltott személy mégis kezelhető potenciális veszélyforrásként? Mert 1 hete még arról volt szó, hogy nem a maszk ment meg hanem az oltás és aki beoltatta magát azt nem lehet potenciális fertőző veszélyforrásként kezelni.
MATE:
Végzős vagyok és az összes telephelyén jelenléti oktatás van... Nem tudjuk, hogy lesz e átállás.
Nálunk is mindenki köhög meg prüszköl én már balhéztam is emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!