Nem értem a választható kurzusok felvételét. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Milyen választható tárgyakat vehetek fel 1.félévre, ha a teljes kurzuslistán sehol sincs feltüntetve, h mi az ajánlott erre a szemeszterre. Segítsetek légyszi!2010. aug. 31. 15:30
2/15 A kérdező kommentje:
ETR
2010. aug. 31. 15:47
3/15 anonim válasza:
be kell állítanod a szakodat, meg a szemesztert, csak úgy fogja kiadni
4/15 A kérdező kommentje:
És azt hol állítsam be?
2010. aug. 31. 15:50
5/15 anonim válasza:
a kurzusfelvételre rámész, és ott van felül jobb odlalt
6/15 anonim válasza:
de mostanra már a legtöbb kurzus betelt, legalábbis amik jók meg érdekesek... :S
7/15 A kérdező kommentje:
Igen. épp ezaz, hogy az be van állítva, de megjeleníti az összes felvehető kurzust. Olyat is, ami a dinamikus tantervben 4.szemeszterre, kötelezőként van feltüntetve. A dinamikus tantervből próbáltam a kódok alapján válogatni, de nem engedi őket felvenni, pedig nincs feltétel, nem telt be a kurzus, ezeket direkt megnéztem. Azt a tárgyat, ami pedig 4.szemeszterre van kötelezőként feltüntetve, simán engedné, ha felvenném.. Ezt nem értem:S
2010. aug. 31. 15:55
8/15 anonim válasza:
Akkor most megtanultad, hogy a tantárgyakat a tantárgyfelvétel megnyílását követő percben fel kell venni...
9/15 anonim válasza:
egyébként a kurzusfelvételben arra kell rámenni, hogy új ajánlat alapján.
10/15 anonim válasza:
és sajnos a 15.55-ös jól mondja... én is reggel fél 6-kor keltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!