Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sulikezdésre tanácsok?

Sulikezdésre tanácsok?

Figyelt kérdés

Üdv

Most megyek új iskolába holnap lesz az első nap ti anno hogyan illeszkedtetek be az osztályba gimi szoval elvileg nemsokan ismerik egymást... az első napon lesz valami? vagy csak ülünk azt délután megyünk?

2010. aug. 31. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

énis újba megyek holnapd e csak középbe

kinézel 1 csapat szimpatikus embert melléjük állsz ésha valami olyat hallasz amibe beletudsz szólni akkor beleszolsz :))

és vagy elkezdenek veled beszélni vagy elküldenek a p*csába

2010. aug. 31. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
nem voltál gólyatáborban?
2010. aug. 31. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ideges voltam először, de már fogalmam sincs, hogy hogy barátkoztam össze mindenkivel.

Csak úgy jött. Kérdezd meg tőlük, hogy melyik iskolából jöttek, vagy hogy miket hallottak a suliról vagy ilyesmi.

Az a lényeg, hogy már az elején próbálkozz, mert az osztályomban vannak páran (egy kis klikk), akikkel az elmúlt három év alatt egy szót nem beszéltem, és nem csak én, hanem senki más. de amikor próbáltunk közeledni feléjük, semmi érdeklődést nem mutattak, még inkább mondhatni bunkók voltak, úgy azóta nem is próbálkozunk.

2010. aug. 31. 14:38
 4/5 A kérdező kommentje:
nem volt nálunk gólyatábor amugy kőssz a tippeket
2010. aug. 31. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk volt gólyatábor (tudom, általában az egyetemit nevezik annak, de nálunk gólyatábornak nevezték), szval mi ott ismerkedtünk egyrészt, másrészt meg úgyis le kell ülnöd vki mellé vmikor, szval ott is el lehet kezdeni az ismerkedést (plusz környékken ülőkkel), ill. szünet...
2010. aug. 31. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!