Sulikezdésre tanácsok?
Üdv
Most megyek új iskolába holnap lesz az első nap ti anno hogyan illeszkedtetek be az osztályba gimi szoval elvileg nemsokan ismerik egymást... az első napon lesz valami? vagy csak ülünk azt délután megyünk?
énis újba megyek holnapd e csak középbe
kinézel 1 csapat szimpatikus embert melléjük állsz ésha valami olyat hallasz amibe beletudsz szólni akkor beleszolsz :))
és vagy elkezdenek veled beszélni vagy elküldenek a p*csába
Én is ideges voltam először, de már fogalmam sincs, hogy hogy barátkoztam össze mindenkivel.
Csak úgy jött. Kérdezd meg tőlük, hogy melyik iskolából jöttek, vagy hogy miket hallottak a suliról vagy ilyesmi.
Az a lényeg, hogy már az elején próbálkozz, mert az osztályomban vannak páran (egy kis klikk), akikkel az elmúlt három év alatt egy szót nem beszéltem, és nem csak én, hanem senki más. de amikor próbáltunk közeledni feléjük, semmi érdeklődést nem mutattak, még inkább mondhatni bunkók voltak, úgy azóta nem is próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!