Butaság lenne otthagyni a mérnökinformatika szakot, csak azért mert félek, kikészülök a matektól?
Sajnos szörnyű tanáraim voltak, elültették bennem hogy szar vagyok, 26 ponttal sikerült a matek érettségi, gimnázium során bukdácsoltam, nem értetem az anyagot, eléggé pokollá tette az életem az egész, még lógtam is miatta az iskolából...
aztán elkezdtem mentőápolónak tanulni, de őszintén szólva mindig úgy éreztem hogy több van bennem mint amennyit kisugárzok, ezért leültem az asztal elé, és elkezdtem matekozni
2 hónap alatt végigvettem a középszintű matekot egyedül, és írtam egy 87%-os érettségit, ami jóval jobb mint a 26%
felvettek most az óbudai egyetemre, de megrémiszt az egész, és most 2 napot kb azzal töltöttem hogy azon gondolkoztam milyen olyan egyetemi szakot kezdjek el, ahova nem kell matek
köszönöm szépen minden válaszolónak!!!
sokatokkal egyetértek

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!