Várható digitális oktatás az iskolákban?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom ez egy nagyon fontos kérdés, mivel nem tudjuk mire készüljünk mind szülőként és diákként. A kormány nem tervezi azonban meg lehet az esély rá? Az eset számok emelkednek, lassan de elkezdődött a negyedik hullám. Hallottatok belsős információkat akár, tervezik a digitális oktatást?2021. szept. 11. 11:13
21/29 anonim 

válasza:

Istenem, attól hogy én akarom, attól még nem biztos, hogy lesz. Ha akarjuk, ha nem, ez nem a mi döntésünk. (Az vagyok, aki miatt a "vitavihar" beindult)
22/29 anonim 

válasza:

Na tudod mit, nekem is idén lenne a szalagavató de magasról leszarom :) Értelmetlen az egész és nem is bánom ha elmarad...
26/29 anonim 

válasza:

Egész jól van, kösz az érdeklődést.
28/29 anonim 

válasza:

Köszönöm a jó kívánságot :) Szerintem magadat jobban idegesíted ezzel mint engem 😂
29/29 anonim 

válasza:

#29 nem neked szólt, nem is én veszekszek veled, én csak néha itt hagyok ilyen hülyeségeket😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!