Úgy gondolom ez egy nagyon fontos kérdés, mivel nem tudjuk mire készüljünk mind szülőként és diákként. A kormány nem tervezi azonban meg lehet az esély rá? Az eset számok emelkednek, lassan de elkezdődött a negyedik hullám. Hallottatok belsős információkat akár, tervezik a digitális oktatást?
Hogy az a szentjózsai kereszttűzbe állított ondóval telibevert műfszra húzott redvás anyád hajolna meg te bzi
2021. szept. 12. 10:08
12/29 anonim válasza:
10, nekem sem volt egyik sem.
2021. szept. 12. 10:37
13/29 anonim válasza:
Ez nem rajtunk mulik. Sem az iden, sem tavaly, sem semmikor
2021. szept. 12. 10:37
14/29 anonim válasza:
12 és?? Akkor másnak sem legyen??😡😡
Hú de k.rva önző hozzáállás.
2021. szept. 12. 11:36
15/29 anonim válasza:
14, megértem a problémád, mert nekem is elmaradt szalagavatótól kezdve osztálykirándulás, ballagás. Tényleg szar, mert egyszer van ilyen az életben, viszont vannak ettől komolyabb problémák is. Például én kitűnő létemre nehezebben készültem az érettségire, ráadásul pont annyi pont kellett volna az egyetemhez, amit az elmaradt szóbelivel meg tudtam volna szerezni
2021. szept. 12. 11:40
16/29 anonim válasza:
Hát bocs de nekem ezek nem nqgyobb gondok.
Nekem az előbbiek fontosabbak
2021. szept. 12. 11:53
17/29 anonim válasza:
Kinek mi. Aki továbbtanulna, az nyilván fontosabbnak tartja az érettségi eredményeit, mint a táncikálást szépruhában. Ha az osztálytársaiddal való idő miatt szeretnéd, arra is van sok megoldás, zártkörűen le lehet bonyolítani bármilyen programot.
2021. szept. 12. 12:00
18/29 anonim válasza:
Fhuu te rohadt önző vagy.
Nekem szalagavató meg ballagás kell hogy mindenki végre lásson engem és tündőkölhessek.
Nem érdekel hogy nem jutottál be egyetemre.
2021. szept. 12. 12:07
19/29 anonim válasza:
Légyszíves beszélj velem normálisan, ha én is normálisan írok neked. Mondtam én egy szóval is, hogy ha nekem nem volt, akkor másnak se legyen? Csupán arra akarok rávilágítani, hogy noha nem a legjobb elhanyagolni az ilyen programokat, mégis ha muszáj, akkor muszáj. Meg adtam egy tippet is, hogy hogyan tudnád optimistán látni a helyzetet.
Igyál egy csésze teát, meditálj és nyugodj le, mert ez kicsit ciki, hogy már egy ilyenen is felkapod a vizet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!