Egyetemen, lehetne olyat csinálni, hogy csak egy tárgyat veszek fel egy félévben? 😆
Lehet önköltségesen, de ha félévente egy tárgyat tudsz teljesíteni minek mentél egyetemre? :D
Na, jó tudom nem komoly a kérdésed, ezért én is kicsit poénkodtam. Egyébként, ha ezt valaki komolyan megcsinálnà elég vicces lenne, nem is tudom meddig tartana az egyetem elvégzése így. 😂
Érdekesnek tűnt, úgyhogy számolgattam.
Ha veszünk egy pénzügy-számvitelt, ami alapjáraton 7 félév és 180+30 kredit kell az elvégzéséhez, önköltséges díja elég változó, kb. 190.000 Ft/félévtől olyan 450.000 Ft/félévig láttam a felvin, számoljunk mondjuk 300.000 Ft/félévvel, illetve nem tudom mennyi a tárgyak átlag kreditértéke egy ilyen szakon, de én most 3-mal számoltam.
Tehát, ha félévente 3 kreditet szereznél meg, a 210 kredit megszerzése 70 félévig tartana és ez 70*300.000, azaz 21.000.000 Ft-odba kerülne.
Ez egyrészt egy kisebb lakás ára, de méginkább 35 év.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!