Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Több kérdésem is lenne,...

Több kérdésem is lenne, pótfelvételiztem, és ezekkel kapcsolatos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondoltam, kérek egy kis segítséget, és az összes kérdésemre itt gyűjtök választ. Légyszives segítsetek :)

1. Aki pótfelvételizett(SZTE), annak is ugye pénteken lesz beíratkozás? Tudom hülye kérdés, de én az ertedményről semmi elvelet nem kaptam illetve semmi további teendőket, csak ugye efelvin láttam, hogy besorolást nyertem.

2. Ide miben illik menni? Nagyon ki kell öltözni? Vagy hogy szokták? Gondolom kosztüm..

3. Ugye februárba a sima felvételire jelentkezve leadtam a diákigazolvány igénylőmet, ám ugye kiderült nem vettek fel, msot pótfelvételiztem és sikerült. Ilyenkor mi van? A rendes felvélteli eredmény után ugye be kellet volna fizetni azt a csekket, amivel "megvehetem". Most a pótfelvételizőknek küldenek egy újabbat, vagy azt a csekket kell elküldenem?

4. A beíratkozásnál lesz valami tájékoztatás? Pl azt cask neten az egyetem illetve a kar honlapján fogom tudni kideríteni hogy lesz ez az órafelvétel?

Most egyenlőre ennyi kérdésem lenne, ne haragudjatok, ha kicsit ostobák. :D Nem volt időm rendesen utánajárni illetve kérdezni ezeknek, mert dolgozok még.

2010. aug. 31. 08:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ma vagy holnap kapsz majd levelet.

nem kell kiöltözni!

a régi diákigénylésre szarj, majd a suliba kérj lapot és add föl azt.

szerintem nem sok tájékoztatás lesz, de kérdezni szabad. ;-)

2010. aug. 31. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!