Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel évnyitóra?

Mit vegyek fel évnyitóra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nemtudom eldönteni... ://

Van egy csomó variáció,s egítsek légyszi dönteni ^^

1.: a fekete miniszoknyám sima harisnyával, egy platformos fekete cipő és ehhez egy fehér ing, strasszokkal díszítve. ehhez vennék fekete fülbevalót, gömb alakút.

2.: térdig érő fekete szoknya, ugyanazzal a strasszos fehér inggel, emellé egy piros masni a hajamba, és egy piros magassarkú.

3.: hosszú fehér szoknya, fekete felsővel. Ehhez fekete magas sarkú. Fehér kiegsézítők, és egy fekete hajpánt.

4.: Fekete cica naci, ehhez fehér kis mama ruci, és fekete platformos magassarkú.

2010. aug. 31. 00:37
 1/9 anonim válasza:
100%
Én a másodikra szavaznék, a mini nagyon kihívó évnyitóra
2010. aug. 31. 00:43
 2/9 anonim ***** válasza:
4. én is vmi ilyesmire gondoltam:D
2010. aug. 31. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
4.
2010. aug. 31. 01:01
 4/9 anonim válasza:
Egyszerű fekete szoknya, fehér bluz, kellemes külsőt, benyomást kelt. Ne komplikáld tul.
2010. aug. 31. 04:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Úristenem! :D Ennyit variálni :) szoknya, ing kész.
2010. aug. 31. 05:57
 6/9 anonim ***** válasza:
4.
2010. aug. 31. 06:45
 7/9 anonim válasza:

Egyszerűen ne menj el:) Első nap úgysem történik semmi és a naplók/katalógus lapok sincsenek még kész:P

Egyébként a 2. az tök jó. Én mondjuk nem fehér inget, hanem fekete felsőt vennék fel ahhoz is piros kiegészítőkkel.

De mondjuk teljesen jó a 4es is... meg a 3mas. Lehet én sem tudnék dönteni XD

2010. aug. 31. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha sima középiskolai évnyitó, akkor talán 2. Ha főiskolai/egyetemi, akkor egyik sem. Oda fekete szoknya, SIMA fehér ing, fekete, vagy fehér magassarkú, esetleg a fekete hajpánt.
2010. aug. 31. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
az elsöt szerintem + hajpánt
2010. aug. 31. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!