Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosi egyetemre elég lesz az...

Nagylajos1999 kérdése:

Orvosi egyetemre elég lesz az emeltszintű biológiai és kémia? És jó lenne 85%-ra megírni

Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Emelt biosz és kémia/fizika kell. A 85%-al nem lőttél mellé, annyi biztosan kell, de a többi tárgyat sem érdemes elhanyagolni, mert a 85% duplázással csak 440 pont, ami a Szegedre és a Sotera is kevés lesz.
2021. szept. 3. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy elég, de kell a biosz és a kémia vagy fizika emelten.
2021. szept. 3. 16:04
 3/7 A kérdező kommentje:

*1 köszönöm a válaszát

Igazából én már Le érettségiztem 3 éve, ebből a 2 tantárgyból emelteznék, csak gondolom még az Plusz pontként jön hozzá

2021. szept. 3. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Ha jól megírod őket, akkor persze. 440 pont szép teljesítmény,azzal bármelyik egyetemet kinézheted

Idén a Semmelweisen 437, Szegeden 414 volt a ponthatár,nem tudom hogy az első válaszoló milyen adatokat nézett,esetleg jósolt e..:D Persze változnak a ponthatárok, de 440 ponttal esélytelen,hogy az ország egyik orvosijára ne kerülj be. Ha valóban orvos szeretnél lenni, akkor szerintem jelöld be az összes orvosit szimpátia+távolság alapján.

Sok sikert. :)

2021. szept. 3. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a két emeltem 74% és 76% volt, ezekkel is be lehet jutni.
2021. szept. 3. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, adtatok egy löket önbizalmat
2021. szept. 3. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Kicsit hülye kérdés. Mihez elég? Bekerülni? Vagy bekerülni és elvégezni? Bekerüléshez bármi elég, ha megütöd a ponthatárt. Az elvégzés meg más tészta.
2021. szept. 3. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!