Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utolsó évesek! Nektek nincs...

Utolsó évesek! Nektek nincs elegetek a suliból, illetve úgy alapból a gimiből, hogy már inkább tovább mennétek?

Figyelt kérdés
Én nagyon nehezen viselem. Szakma után maradtam még 2 évre, hogy érettségim legyen. Ez a második évem, az utolsó, és még csak ma kezdődött, nem is csináltunk kvázi semmit, mégis elegem van. Kedvem a béka segge alatt, hogy még egy egész tanév és egy megfelelő érettségi, hogy végre lezárhassam ezt is. Főleg, hogy az életben nem kérik vissza ezeket, amiktől függ, hogy felvesznek-e egyetemre. Nem panaszkodok ilyenekről, nem terhelek mást ezzel, de ma valahogy ez kikívánkozott, hogy várta ezt a halál fa**a. Nem mintha a következő egyszerűbb lenne, de legalább ott olyat tanulhatok, ami érdekel (szakmait is ezért szerettem jobban, pedig az se volt piskóta).
2021. szept. 1. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
pont ugyan igy érzek, csak nekem a 4. évem van :(
2021. szept. 1. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:
ugyanez. OKJ-n vagyok (5. év, 1 éves a cucc), hogy legyen már értelme annak, hogy 4 évig "tanultam" a szakmám, amiben egyébként csak ~21 éves koromig dolgoznék (hogy legyen egy "life starter pack" pénzem, amiből el tudok költözni, ki tudom fizetni a szükséges dolgokat, át tudok állni az önálló életre) amint mehetek C+E-re vagy D-re már megyek is. meg kb. az osztályom miatt maradtam, mert nem szívesen hagyom itt őket (főleg hogy az utolsó másfél évet elvette tőlünk ez a retek covid)
2021. szept. 1. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!